Τεγέα – Βρασιές 1-4 (vid)

Τεγέα – Βρασιές 1-4 (vid)

Οκτώβριος 23, 2021 - 18:20
5 σχόλια

Το ντέρμπι κορυφής της Α’ Αρκαδίας βάφτηκε κιτρινόμαυρο με τις Βρασιές να επικρατούν με 1-4 στο γήπεδο της Επισκοπής για την τέταρτη αγωνιστική και να είναι πλέον μόνες πρώτες στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι Βρασιές ξεκίνησαν πολύ δυνατά και στο πρώτο πεντάλεπτο ου αγώνα είδαν δύο φορές την μπάλα να σταματά στο δοκάρι σε ισάριθμες προσπάθειες του Σαλαπάτα με την Τεγέα να ανταποδίδει και μάλιστα με γκολ στο 7ο λεπτό στην πρώτη της ευκαιρία με διαγώνιο σουτ του Δημήτρη Χαραλαμπόπουλου.  Οι φιλοξενούμενοι στο 27’ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τέρμα του Ηλία Βλαχοπαναγιώτη με τον Τέλη Σαλαπάτα στο 45+1 να παίρνει την εκδίκηση του και με ωραίο πλασέ πάνω από τον Παλούλο να κάνει το 1-3.

Στο δεύτερο μέρος η Τεγέα προσπάθησε να πιέσει πιο ψηλά και να μεταφέρει το παιχνίδι της προς την εστία των Βρασιών όμως η ομάδα τοιυ Αγίου Ανδρέα διαχειρίστηκε σωστά και ψύχραιμα τον αγώνα και στο 59’ κέρδισε πέναλτι με τον Ηλία Βλαχοπαναγιώτη που το μετέτρεψε σε γκολ με δική του εκτέλεση ο Χρήστος Σταθουλόπουλος. Στο 87’ μετά από κόρνερ ο Ηλίας Βλαχοπαναγιώτης από κοντά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 1-4 ολοκληρώνοντας το σπουδαίο διπλό της ομάδας του.

Δείτε στο βίντεο του ArcadiaPortal.gr τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την αναμέτρηση της Τεγέας με τις Βρασιές.

Τεγέα: Παλούκος, Φιλόπουλος, Καρράς, Πλαντζάς, Τσιώρος, Βρούβας (Σινάνης), Τσαλγιτζόπουλος Θ., Στασινός (Κολλάρας), Χαραλαμπόπουλος (Δούκας), Καραμπέτσος, Τσαλγιτζόπουλος Γρ.

Βρασιές: Κατσιαούνης, Βέργος (Λεπεντζής), Σούρσος Ν., Κατσίρης, Τσαγγούρης, Βλάχος, Διαμαντής, Μέλλος (Σούρσος Η.), Σαλαπάτας (Λάμπρου), Σταθουλόπουλος, Βλαχοπαναγιώτης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Βρασιές - Τεγέα 1-4


5 Σχόλια

2 πεναλτυ για την τεγεα δεν δοθηκα και 2 κοκκινες καρτες στις βρασιες καταταλα ναι δικαιο ματς ο διαιτητης σφυριζε μονο βρασιες ροδα ειναι και γυριζει μαγκες ...

Ναι ένας πυροβολισμός μια ληστεία ένα κόκκινο φανάρι και ένας εκβιασμός τι λες ρε αδερφέ σιγά μην δεν σας έδωσε 4 πέναλτι

Έσκασε το άλογο... Και μετά την άλλη βδομαδα θα αρχίσουν να τσακώνονται μεταξύ τους... Τα ξέρουμε χρόνια τωρα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.