Τα προσωρινά αποτελέσματα για θέσεις γιατρών στα Κέντρα Υγείας Άστρους, Δημητσάνας, Λεωνιδίου και Μεγαλόπολης

Τα προσωρινά αποτελέσματα για θέσεις γιατρών στα Κέντρα Υγείας Άστρους, Δημητσάνας, Λεωνιδίου και Μεγαλόπολης

Μάιος 29, 2021 - 20:34
9 σχόλια

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Σας γνωρίζουμε ότι εκδόθηκε Ορθή Επανάληψη των Προσωρινών Αποτελεσμάτων (20-5-2021) της αριθμ.πρωτ.Γ4γ/Γ.Π.οικ.19894/31-3-2021 προκήρυξης και παρακαλούνται οι υποψήφιοι οι οποίοι έχουν υποβάλει ένσταση ή υπεύθυνη δήλωση περί απόσυρσης της αίτησής τους μετά την 20η Μαΐου 2021, να την υποβάλλουν εκ νέου στην ηλεκτρονική διεύθυνση prosop_np_c@moh.gov.gr. καθώς δεν λαμβάνονται υπόψη.

Ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν από την Δευτέρα 31-5-2021 μέχρι και την Παρασκευή 04-6-2021 στην Ηλ/κη Δ/νση prosop_np_c@moh.gov.gr.

Δείτε ΕΔΩ

Ορθή Επανάληψη Προσωρινών Αποτελεσμάτων Προκήρυξης Μαρτίου 2021_signed-1-1 by Arcadiaportal.gr on Scribd

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Η λέξη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ απ' οτι φαίνεται δεν σας λέει τίποτα και κάνετε τα πάντα στο σκοτάδι. ΟΝΟΜΑΤΑ κύριοι και ΟΧΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ στις προσλήψεις!!!!!

Εγώ δεν γουστάρω να μάθεις ότι προσλήφθηκα . Τι το θες το όνομα μου; Αυτός που επιλέχθηκε και Μόνο αυτός θα το μάθει μέσα από τους κωδικούς . Βάψου μπλε και πέσε στην θάλασσα θες και ιδιωτικές πληροφορίες. Πάλι καλά που ψήφησε η Ευρώπη για τα προσωπικά δικαιώματα τα γνωστά GDPR και βρήκαμε την υγεία μας από κάτι αρρώστους σαν και εσένα .

@ 4:48 ηδη ένας μυγιάστηκε! Πώς θα προστατευθεί ο κάτοχος του πτυχίου πέντε στρογγυλό (5:00) έναντι όσων διάβασαν; Υπάρχει στήλη με βαθμό πτυχίου βλέπω στη Σκόπελο στογγυλό πενταράκι βοηθειά σας! Αυτά βλέπουν και οι καθηγητές και πετάγονται στον ύπνο τους με την αξιολόγηση!

Αν δεν ήθελες να γνωρίζει ο κόσμος ποιος είσαι, που σπούδασες και γενικά ποια είναι τα προσόντα σου ας καθόσουν στα αυγά σου. Τι στιγμή που αποφάσισες να διεκδικήσεις θέση σε Δημόσιο φορέα και να πληρώνεσαι από την φορολογία των πολιτών πρέπει να εκθέσεις και τις περγαμηνές σου. Όπως όταν πηγαίνω σε ιδιώτη θέλω να είναι αναρτημένο το πτυχίο του και λοιπά πιστοποιητικά που διαθέτει, ακόμη περισσότερο τα θέλω όταν πηγαίνω σε δημόσια δομή.

GDPR και όχι κάμερες σε δημόσιους χώρους για να έχουν την ησυχία τους οι προστατευόμενοι της αριστερής λέπρας.

@20:33 τον ρόλο του ελεγκτή που θες να κάνεις ο ίδιος, τον έχει αναθέσει ο νομοθέτης σε συγκεκριμένη επιτροπή που είναι αρμόδια να ελέγξει τις "περγαμηνές" του καθενός. Αν δεν σου αρέσει ξυδάκι.

12:18 Με κάτι σαν και σένα έχει γεμίσει ο χώρος της δημόσιας υγείας γι' αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να ορθοποδήσει.

και θα ορθοποδήσει με το να γνωρίζεις εσύ ο τυχάρπαστος πολίτης τα προσωπικά δεδομένα των προσλαμβανόμενων; Πώς; Ο τομέας δημόσιας υγείας έχει καταντήσει έτσι από πολιτικές επιλογές που δεν τον στηρίζουν και τον έχουν αφήσει στο έλεος του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.