Τα πέντε κορίτσια της Αρκαδικής διαιτησίας

Τα πέντε κορίτσια της Αρκαδικής διαιτησίας

Οκτώβριος 01, 2020 - 10:25
0 σχόλια

Γυναίκες στο ποδόσφαιρο, γυναίκες διαιτητές. Διότι μια γυναίκα όλα τα μπορεί όπως μας δίδαξε η Σμαράγδα Καρύδη μέσα από την κινηματογραφική της ταινία «Η κληρονόμος» πριν από μερικά χρόνια και όπως ερμήνευσαν οι Stavento.

Κάπως έτσι λοιπόν η Αρκαδική διαιτησία με την μακρά και ιδιαίτερα επιτυχημένη παράδοση στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου διαθέτει πέντε κορίτσια στον χώρο της διαιτησίας και ασφαλώς την Ελένη Κυρίου την υπεύθυνη εκπαίδευσης διαιτητών.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν τα πέντε κορίτσια που είναι μέλη της Αρκαδικής διαιτησίας είναι η Παπαιωάννου, η Αλεξίου, η Ανδριανού, η Κέκου και η Σκέντζου που βρίσκονται κάθε Σαββατοκύριακο στα Αρκαδικά γήπεδα.

Τα κορίτσια τα βλέπουμε συνήθως σε ρόλο βοηθών και μάλιστα να  τα καταφέρνουν πολύ καλά στους αγώνες τους γεγονός που δείχνει και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Σύνδεσμο Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας αλλά και την ατομική εξέλιξη που αποκτούν μέσα από τα παιχνίδια τους.

Τα πέντε κορίτσια της Αρκαδικής διαιτησίας πέραν των άλλων έχουν την ιδιότητα να ομορφαίνουν το κάθε γήπεδο που είναι δίνοντας τους την δική τους ξεχωριστή θηλυκότητα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.