Σύσκεψη ΦΟΔΣΑ στην Τρίπολη - Πότε θα λειτουργήσει η μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη (pics,vid)

Σύσκεψη ΦΟΔΣΑ στην Τρίπολη - Πότε θα λειτουργήσει η μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη (pics,vid)

Οκτώβριος 25, 2021 - 17:41
1 σχόλια

Νίκας: Χωρίς τη νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης το θέμα των απορριμμάτων δεν θα είχε λήξει

Η ενημέρωση για την έναρξη της διαδικασίας μεταβατικής διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης στην οποία συμμετείχε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, στη 1 το μεσημέρι.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος  του ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου Σταύρος Αργειτάκος και η εκτελεστική επιτροπή του εν λόγω φορέα, εκπρόσωποι από την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, όπως επίσης τεχνικοί και νομικοί σύμβουλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η έναρξη της διαδικασίας μεταβατικής διαχείρισης απορριμμάτων -από ιδιαίτερα επιβαρυμένες περιοχές της Περιφέρειας- εκτιμάται ότι είναι δυνατό να γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Ο κ. Νίκας χαρακτήρισε «πολύ σημαντική» τη συνεδρίαση, για το πολύ μεγάλο θέμα που βασανίζει τόσα χρόνια την περιφέρεια, τα απορρίμματα. «Βαδίζουμε προς τον επίλογο, καταβάλλουμε μια προσπάθεια 1η Δεκεμβρίου να πάμε τα πρώτα απορρίμματα. Υπήρξαν προβλήματα αυτά τα δύο χρόνια πολύ σημαντικά, και αν δεν είχαμε νομοθετικές παρεμβάσεις από την κυβέρνηση το θέμα δεν θα είχε προχωρήσει».

Video: 

ArcadiaPortal.gr Σύσκεψη ΦΟΔΣΑ Τρίπολη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΑΝ (ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑΝ) ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΝΟΜΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΡΓΟ! ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ ! ΠΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ! ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ! "ΕΜΕΙΣ" ΕΙΜΑΣΘΕ ΥΠΕΡΑΝΩ! ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΠΕΛΑΣ! ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΙ! ΠΟΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ! ΘΑΨΤΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗ...... ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ............

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.