Συνελήφθησαν δύο ανήλικα κορίτσια για κλοπή σε σούπερ μάρκετ στην Τρίπολη

Συνελήφθησαν δύο ανήλικα κορίτσια για κλοπή σε σούπερ μάρκετ στην Τρίπολη

Ιούλιος 25, 2021 - 11:11
11 σχόλια

Συνελήφθησαν, χθες (24.7.2021) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, δύο (2) ανήλικες ημεδαπές, γιατί αφαίρεσαν, από σουπερμάρκετ, προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

Για την ίδια υπόθεση, αναζητούνται δύο (2) ημεδαποί, 42χρονος και 43χρονη, γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Πείτε στο παρατρεχάμενο τι γίνεται στις Ρίζες. Από εδώ ενημερώνεται. Νομίζει με μια πλατεία και ενα χωματόδρομο θα σας κλείσει το στόμα για να μην έρθει σε κόντρα με τα φιλαράκια του.

15.43 να ρωτήσω κάτι....την άδεια σου περιμένουμε να κάνουμε σχόλια.ρε ουστ από δω.

Κ. και Π. χαλαρώστε λίγο ρε σεις. Αφού έχει βγει πρόγραμμα έργων για τις Ρίζες. Μέχρι και κόμβος θα φτιαχτεί. Μη γκρινιάζετε συνέχεια γιατί στο τελος θα χάσετε το δίκιο σας. Μην μπαίνετε στο τριπάκι των σχολίων γιατί εκτός του ότι προδίδεστε, στιγματίζεστε κιόλας

Έργο τζιούμη!! Κοινωνικοποίηση ευάλωτων ομάδων. Όχι στη περιθωριοποίση. Παντελονάτη πολιτική. Και το παντελόνι λευκό.... Φιλάκια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.