Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι εργασίες στην πλατεία Αγίου Βασιλείου (vid)

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι εργασίες στην πλατεία Αγίου Βασιλείου (vid)

Ιούνιος 16, 2022 - 12:21
4 σχόλια

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι βελτιωτικές εργασίες στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου στην οποία μέρα με την μέρα η μορφή της αλλάζει όλο και περισσότερο.

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 16 Ιουνίου τα μηχανήματα είναι σε πλήρη λειτουργία και οι εργασίες στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη συνεχίζονται κανονικά.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνεχίζονται οι εργασίες στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου


4 Σχόλια

Αυτα τα δεντρα ομως που θα γεμίζουν φύλα την πλατεία το φθινόπωρο μήπως πρέπει να αντικατασταθούν από κάποια άλλα που δεν θα πέφτει το φύλλωμα τους;

ΟΙ ΑΓΡΙΟΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟΛΙΔΙ !!! ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ?

Η ευρωπαικη καστανια οπως ονομάζετε ειναι ενα δέντρο το οποιο με την πτωση των φύλλων του προσφέρει 2 πράγματα σε μια ορεινή πόλη οπως η Τρίπολη δροσιά το καλοκαίρι και ήλιο το χειμώνα με την πτώση των φύλλων. θα ειναι εγκλημα να τις βγάλεις ξεριυν τι κανουν στα βόρεια κράτη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.