Συνάντηση των δημάρχων Αρκαδίας με τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης του υπουργείου Εσωτερικών (pics,vid)

Συνάντηση των δημάρχων Αρκαδίας με τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης του υπουργείου Εσωτερικών (pics,vid)

Νοέμβριος 12, 2021 - 13:58
4 σχόλια

Στην Τρίπολη βρέθηκε την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ύστερα από πρόσκληση του δήμαρχου Τρίπολης Κ. Τζιούμη.

Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χ. Λαμπρόπουλος, ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης, ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χ. Λυσίκατος και ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Αθ. Χριστογιαννόπουλος.

Ο κ. Σταυριανουδάκης συζήτησε με τους δήμαρχος τα επιμέρους προβλήματα των δήμων της Αρκαδίας.

Είμαστε σε τακτική επαφή με τον α' και β' βαθμό αυτοδιοίκησης και πιστεύω ότι θα προκύψουν θετικά αποτελέσματα, μιας και το υπουργείο έχει σταθεί αρωγός στα προβλήματα των δήμων τα τελευταία δύο χρόνια

Ο κ. Τζιούμης αφού ευχαρίστησε τον Γενικό για την αποδοχή της πρόσκλησης, έθεσε υπόψη του τα προβλήματα του δήμου και ζήτησε να τους γίνει μία ενημέρωση για την πορεία των χρηματοδοτικών προγραμμάτων όπως το «Αντώνης Τρίτσης».

Ο κ. Λαμπρόπουλος μίλησε για την καλή συνεργασία του υπουργείου Εσωτερικών με την Περιφέρεια και αναφέρθηκε στο θέμα των χρηματοδοτήσεων του υπουργείου για την στήριξη των πυρόπληκτων περιοχών της Αρκαδίας.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνάντηση των δημάρχων Γενικό του υπουργείου Εσωτερικών


4 Σχόλια

15.15 να τους πεις να στα ζωγραφίσουν αν δεν καταλαβαίνεις τίποτε

15:15 Έχεις δίκιο. Ο Τζιούμης συγκάλεσε μια συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΣ και με όλους τους δημάρχους για να συζητήσουν κάτι άσχετο και να μην καταλάβει κανείς τίποτα. Κι επειδή δεν είχαν τίποτα καλύτερο να κάνουν, είπαν να πεταχτούν όλοι μια βολτίτσα μέχρι το παλαιό δημαρχείο, για να μην χαλάσουν το χατίρι του Τζιούμη και τον στεναχωρήσουν. Στόκοι και οι δύο 02:34 και 15:15. Μπετόστοκοι μάλιστα, πρώτης ποιότητας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.