Επικαιρότητα

Latest

Μπαφές: Ξεκαθάρισα από την πρώτη στιγμή ότι δεν πρόκειται να βρουν από εμένα ούτε ένα εισιτήριο

Ο Τεγεάτης sports director του Ολυμπιακού, Χρήστος Μπαφές μίλησε για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Final Four της Εuroleague αλλά και για εισιτήρια για το Βερολίνο πως δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.

Περισσότερα

Αλλαγή ώρας και λεωφορείο για τα Κρέστενα από τον Παναρκαδικό

Με ανακοίνωση του ο Παναρκαδικός ενημερώνει τους φιλάθλους του για την αλλαγή ώρας του αγώνα με τον Ξενοδώντα αλλά και τα λεωφορείο μεταφοράς του κόσμου στα Κρέστενα.

Περισσότερα

Αποτελέσματα και βαθμολογία στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με τον Πολύβιο να είναι νικητής του ντέρμπι της Μεγαλόπολης κόντρα στον Πέλασγό και τον Αρκαδικό να γνωρίζει την ήττα στην Καλαμάτα.

21η αγωνιστική

Περισσότερα

Πεζοπορία για τους Τσάκωνες Περιπατητές την Κυριακή στο Λεωνίδιο

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού "Τσάκωνες Περιπατητές" διοργανώνει την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 πεζοπορία στο Λεωνίδιο.

Θα συναντηθούμε στις 9 το πρωί έξω από το νεκροταφείο Λεωνιδίου.

Περισσότερα

Το γκολ ανόδου του Σαραντόπουλο στο Γυθείο και οι φάσεις από το διπλό του Παναρκαδικού (vid)

Ο Παναρκαδικός την περασμένη Κυριακή πανηγύρισε μέσα στο Γύθειο την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου του και της επιστροφής του και πάλι στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Περισσότερα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley στην Πλάκα Λεωνιδίου, 21 - 23 Ιουνίου

Στον χάρτη του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ μπαίνει η Νότια Κυνουρία, καθώς από 21 έως 23 Ιουνίου 2024, θα διεξαχθεί στην περιοχή της Αρκαδίας

το ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN.

Περισσότερα

Στο ψηφιακό Μουσείου Τρίπολη η ζωγραφική έκθεση με θέμα «50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο»

Η ομάδα μας «Επιβάτες στο Τρένο του Πολιτισμού» σας προσκαλεί στη νέα θεματική έκθεση ζωγραφικής αφιερωμένη στην εισβολή στην Κύπρο.

Περισσότερα

Αυξήθηκε το ποσοστό των νέων εργαζομένων που ζουν στο πατρικό τους σπίτι

Αυξήθηκε το ποσοστό των εργαζομένων ηλικίας 25-34 ετών ζουν στο πατρικό τους σπίτι, όπως αναφέρει έρευνα της Eurostat.

Περισσότερα

Υποδοχή των Ιερών Λειψάνων και Εσπερινός για την εορτή των Πολιούχων της Τρίπολης (pics,vid)

Την Τρίτη 22 Μαΐου παραμονή της εορτής των Πολιούχων Δημητρίου και Παύλου τελέσθηκε αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης και Τοποτηρητή Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Ευσταθίου.

Περισσότερα

Στα 4,2 δισ. ευρώ το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών

Αισθητά αυξημένο κατά 255,3 εκατ. ευρώ από την ίδια περίοδο πέρυσι ήταν το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών στο πρώτο τρίμηνο του 2024, που διαμορφώθηκε στα 4,2 δισ. ευρώ.

Περισσότερα

Νέα εγκύκλιος από το υπουργείο Εσωτερικών για την αξιολόγηση

Εγκύκλιο εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών, την οποία υπογράφει η υφυπουργός Π. Χαραλαμπογιάννη, προκειμένου να ενημερώσει για την υποβολή και υλοποίηση των σχεδίων ανάπτυξης κατά τη διενέργεια της αξιολόγησης σύμφωνα με τις οδηγίες του ν.

Περισσότερα

ΚΚΕ: Πρόκληση για τον λαό η επιστολή Μητσοτάκη στην Κομισιόν

Με τέτοιες αστειότητες προσπαθεί να κρύψει ότι υπεύθυνη για τις τιμές - φωτιά στο ράφι είναι η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, η ίδια η λειτουργία της καπιταλιστικής αγοράς για τα κέρδη των ομίλων, που η ΝΔ και όλα τα άλλα κόμματα φυ

Περισσότερα

Καλαμάτα: Μία σύλληψη για κατοχή σπρέι πιπεριού και taser

Συνελήφθη, χθες (20.5.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του, βρέθηκαν -1- συσκευή εκτόξευσης χημικών ουσιών (σπρέι πιπεριού) και -1- συσκευή εκκ

Περισσότερα

Ανάβαση στον Πάρνωνα διοργανώνει ο ΕΟΣ Τρίπολης την Κυριακή

Ο ΕΟΣ Τρίπολης διοργανώνει την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, ανάβαση στον Πάρνωνα, ένα από τα πιο όμορφα βουνά της Πελοποννήσου με τα γραφικά χωριά και τα απέραντα δάση από πεύκα, έλατα και κέδρα και την ιδιαίτερη χλωρίδα και πανίδα που χαρακτηρίζει την

Περισσότερα

Στην Τρίπολη η παράσταση «Débrayage» της Θεατρικής Ομάδας Μεγαλόπολης

Μετά από 6 παραστάσεις και με τη θερμή αποδοχή του κοινού της Μεγαλόπολης για εφόδιο, η Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης, έρχεται και στην Τρίπολη με τη νέα της παραγωγή, το σύγχρονο θεατρικό έργο 

«Débrayage» 

(Αποσύμπλεξη) 

Περισσότερα

Σελίδες