Super Cup Αρκαδίας: Πανθυρεατικός - Ερμής Μελιγούς 3-2 (pics,vid)

Super Cup Αρκαδίας: Πανθυρεατικός - Ερμής Μελιγούς 3-2 (pics,vid)

Σεπτέμβριος 14, 2022 - 19:58
7 σχόλια

Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι ο Πανθυρεατικός πραγματοποίησε μυθική ανατροπή κάνοντας το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου 3-2 στην επανάληψη κόντρα στον Ερμή Μελιγούς φτάνοντας έτσι στην κατάκτηση του Super Cup Αρκαδίας το απόγευμα της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου.

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν πήγε στο Άστρος με τους κιτρινόμαυρους να φέρνουν τούμπα το παιχνίδι στην επανάληψη και έτσι να πανηγυρίζουν στο φινάλε την δικαιότατη κατάκτηση του τροπαίου του Super Cup Αρκαδίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πανθυρεατικό να μπαίνει δυνατά έχοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Κατσιαούνη να επεμβαίνει σωτήρια και τον Ερμή Μελιγούς κόντρα ίσως και στην ροή του αγώνα μπαίνει μπροστά στο σκορ με τον Σούρσο στο 23’ μετά από λάθος της άμυνας των Αστρινών κάνοντας στο 32’ το 0-3 με τον Γκορόβκο έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Σαραντόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθυρεατικός βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε το παιχνίδι με τον Σαβούρδο με ένα τρομερό γκολ να μειώνει στο 63’, τον Κλεώπα να κάνει στο 72’ το 2-2 και τον αρχηγό Γιώργο Χαρμπαλή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να ολοκληρώνει την ολική ανατροπή για το τελικό 3-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του τελικού του Super Cup Αρκαδίας κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Ιωάννη Μπούζιο.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον τελικό του Super Cup Αρκαδίας ανάμεσα στον Πανθυρεατικό και τον Ερμή Μελιγούς.

Πανθυρεατικός (Άρης Σαβούρδος): Φούφας, Κλεώπας, Κολοστούμπης (90+3' Κασκαμπάς), Τσιώρος, Αλουπογιάννης, Λυτρίβης,Σαβούρδος ,Σούρσος (66' Τσουρδίνης), Κωνσταντάς, Χαρμπαλής,Τακλής (75' Μαγκλής).
 
Ερμής Μελιγούς (Αλέκος Δέδες): Κατσιαούνης, Πολυμενάκος, Κοδέλλας, Ράλλιος, Σελλής, Σούρσος, Ιατρίδης (72' Καμπύλης), Πούτση, Γκοβόρκο, Γουόρντεν, Σαραντόπουλος (78' Kόλλιας).

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Super Cup Αρκαδίας: Πανθυρεατικός - Ερμής Μελιγούς 3-2


7 Σχόλια

Τόσες μεταγραφές, πόσα χρήματα δόθηκαν από τον Ερμή κι όμως προβλημάτισε. Μπράβο στον Πανθυρεατικο που αν κι έχανε 0-2 δεν τα παρατησε. Λέτε το πρωτάθλημα φέτος να είναι το καλύτερο και το πιο απρόβλεπτο.

η απολαθηλωση των μισθοφορων της ΜΕΛΙΓΟΥ ενα γερο μαθημα απο μικρα παιδια σε κατι φαντασμενους που νομιζουν με κατι πενταροδεκαρες θα γινουν νοματαιοι και θα φτιαξουν και ομαδαα

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΕ Στη γιορτή του ποδοσφαίρου δεν βάζουν ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ. Όταν έρθεις για ψήφο θα πληρώσεις στην κοινουρια

η κυνουρια δεν εχει αναγκη την τριπολη κακως πηγαν οι ομαδες μας στην τριπολη το πολυ πολυ να κανουμε δικο μα ς πρωταθλημα η βγαζουμε προεδρο δικο μας δεν εχουμε αναγκη κανενα απο αυτους που ηρθαν μονο για χαιρετουρες και να μας παρουν και εισητηριο, αλλα φταιτε και εσεις που ψηφιζετε οτι σας λεει ο αστερας ξυπνατε εμεις συντηρουμε την ΕΠΣΑ προεδρο απο την κυνουρια

Αν αυτές οι ομάδες είναι οι καλύτερες δεν ξέρω που θα λήγει το λαχείο όταν παίξουμε με ομάδες άλλων Νομών.

Τότε να μην έχει εισιτήριο ούτε στον τελικό κυπέλου ούτε πουθενά. Έχεις δει πολλά παιχνίδια δωρεάν εσύ ρε φίλε; Θα μας τρελάνεις; Και σιγά τα πολλά λεφτά που έδωσες. Εμένα προσωπικά δεν με πείραξε καθόλου που πλήρωσα γιατί έχω μάθει στη ζωή μου να μην τα θέλω όλα τσάμπα. Αν όμως τα λεφτά από τα εισιτήρια πήγαιναν στην τσέπη σου ή στην ομάδα σου θα ήταν ωραία να πλήρωναν όλοι.

ποια μελιγου θα ερθει τεταρτη και καταιδρομενη ποσο καλυτερη να γινει εχασε απο τα πιτσιρικια για πλακα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.