Στον Ολυμπιακό Λεωνιδίου ο Σωτήρης Μέλλος

Στον Ολυμπιακό Λεωνιδίου ο Σωτήρης Μέλλος

Ιούλιος 17, 2020 - 15:30
2 σχόλια

Ο Σωτήρης Μέλλος αφήνει τον Τυρό και τον τοπικό Απόλλωνα και κατηφορίζει ακόμα πιο νότια και πιο συγκεκριμένα στο Λεωνίδιο για χάρη του Ολυμπιακού όπου θα φοράει την νέα σεζόν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Οι δύο πλευρές ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου και ο Σωτήρης Μέλλος έχουν έρθει σε συμφωνία και έτσι ο έμπειρος βραχύσωμος χαφ από την νέα αγωνιστική περίοδο θα ενισχύσει μια άλλη ομάδα της Νότιας Κυνουρίας με υψηλές βλέψεις και για το νέο πρωτάθλημα.

Την τελευταία τριετία ο Σωτήρης Μέλλος αποτελούσε έναν εκ των πρωταγωνιστών του ρόστερ του Απόλλωνα Τυρού, έχοντας σημαντική συνεισφορά στο κομμάτι της δημιουργίας και στο μεσοεπιθετικό παιχνίδι της πρώην πλέον του ομάδας.

Φωτογραφία: Nigel Copage / Από: leonidion.gr
 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Πλέον τίποτα δεν θα σταματήσει το κόκκινο τρένο του Ολυμπιακού Λεωνίδου. Και με της πινελιές που θα βάλει στο παιχνίδι της ομάδας ο προπονητής της , δεν θα έχει αντίπαλο μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.....ψαχτε για τον δεύτερο...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.