Στον Δήμαρχο Τρίπολης ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος με θέμα το «μπαλόνι» (pics,vid)

Στον Δήμαρχο Τρίπολης ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος με θέμα το «μπαλόνι» (pics,vid)

Απρίλιος 22, 2024 - 14:03
2 σχόλια

Έπειτα από πρωτοβουλία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και του προέδρου της Σταύρου Κουκάκη ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 22 Απριλίου στο Δημαρχείο Τρίπολης όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της αρκαδικής πρωτεύουσας Κώστα Τζιούμη.

Στην συνάντηση εργασίας βρέθηκε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος αθλητισμού Γιώργος Λαγός με βασικό θέμα την δημιουργία γηπέδου «μπαλονιού» με στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού και του μπάσκετ στην περιοχή.

Όπως διατυπώθηκε κατά την διάρκεια της σύσκεψης ο Δήμαρχος Τρίπολης ανέφερε πως έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες με την Περιφέρεια Πελοποννήσου ώστε στα ευρύτερα αθλητικά έργα που είναι για περιοχή να ενταχθεί και το θέμα του «μπαλονιού» με θετική διάθεση ώστε κάθε πρωτεύουσα νομού της Περιφέρειας να αποκτήσει γήπεδα «μπαλόνια».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος στάθηκε στην σημασία ενός τέτοιου έργου για την πόλη μας όπως είναι η δημιουργία ενός ακόμα κλειστού γηπέδου μπάσκετ που αφορά την νεολαία της Τρίπολης με την Ομοσπονδία ταυτόχρονα να βάζει τα θεμέλια για την ανάπτυξη των υποδομών σε όλη την χώρα.

Ως χώρος δημιουργίας του «μπαλονιού» έχει οριοθετηθεί το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο ΔΑΚ Τρίπολης και αναμένεται το επόμενο διάστημα Δήμος Τρίπολης, Περιφέρεια Πελοποννήσου και ΕΟΚ σε συνεργασία όλες οι πλευρές να δρομολογήσουν το συγκεκριμένο έργο.

Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τρίπολης μίλησε για το ενδιαφέρον που υπάρχει για συνεργασία του Δήμου με την ΕΟΚ για αθλητικά προγράμματα και παράλληλα τόνισε πως σε συνεργασία με την Ομοσπονδία θα γίνει μελέτη ώστε να βρεθούν οι απαραίτητες χρηματοδοτήσεις για να κατασκευαστεί το νέο κλειστό γήπεδο τύπου «μπαλονιού».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εξέφρασε την χαρά του για τη συνάντηση του με τον Δήμαρχο Τρίπολης μιλώντας με κολακευτικά λόγια για αυτόν αναφέροντας χαρακτηριστικά πως είναι «βαθύς» γνώστης της περιοχής και των θεμάτων του αθλητισμού.

Επιπλέον, ο Βαγγέλης Λιόλιος μας είπε για τον τρόπο που κατανοεί ο Δήμαρχος Τρίπολης τα θέματα του αθλητισμού και την συνεργασία που υπάρχει τόσο για τον συντονισμό ενός τέτοιου έργου όσο και για πολλαπλά θέματα και προγράμματα αθλητισμού που αναμένεται να τρέξουν προσεχώς στην περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης Λιόλιος χάρισε στον Δήμαρχο Τρίπολης μια φανέλα επίσημης εμφάνισης της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ με το όνομα και τον αριθμό του σούπερ σταρ Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αμέσως μετά ο πρόεδρος της ΕΟΚ είχε συνάντηση με εκπροσώπους Σωματείων του νομού μας όπου και άκουσε προτάσεις και προβληματισμούς αναφορικά με το μπάσκετ στην Αρκαδία.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Στο Δημαρχείο Τρίπολης ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος


2 Σχόλια

Ποιοί είναι άραγες οι εκπρόσωποι των συλλόγων της Αρκαδίας? Έχετε πιστέψει ότι Αρκαδία είναι μόνο η Τρίπολη? Νωρίς νωρίς ο Λιόλιος μπήκε στα παπούτσια του σωλήνα. Προεκλογικά έταζε μπαλόνια παντού. Λες και θα τα φούσκωνε με το δικό του στόμα. Άι σιχτιρ μιρμιγκακι .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.