Στον «αέρα» η συμμετοχή της Δόξας στην Α’ Αρκαδίας με νέο διοικητικό αδιέξοδο

Στον «αέρα» η συμμετοχή της Δόξας στην Α’ Αρκαδίας με νέο διοικητικό αδιέξοδο

Ιούλιος 11, 2023 - 19:00
4 σχόλια

Η Δόξα Μεγαλόπολης κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ Αρκαδίας και πήρε την άνοδο για την μεγάλη κατηγορία ωστόσο κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει που θα είναι το μέλλον της και αν έχουμε ξανά de ja vu των όσων συνέβησαν πέρσι.

Το ρεπορτάζ από την Μεγαλόπολη αναφέρει πως έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες για σύγκληση Γενικής Συνέλευσης δεν προέκυψε διοικητικό σχήμα ούτε την Δευτέρα 10 Ιουλίου μιας και δεν βρέθηκαν άτομα για να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. του ιστορικού σωματείου.

Αναμένεται να γίνει ακόμα μία και ίσως ύστατη προσπάθεια με στόχο να βρεθεί φως στο τούνελ στο αδιέξοδο στο οποίο φαίνεται πως βρίσκεται η Δόξα Μεγαλόπολης με στόχο να δοθεί λύση και η ομάδα να αγωνιστεί στην Α’ Αρκαδίας.

Πρόκειται ασφαλώς για πολύ δύσκολη συνθήκη για την Δόξα Μεγαλόπολης και μένει να δούμε το ποιες θα είναι οι εξελίξεις και οι οριστικές αποφάσεις εντός των επόμενων ημερών.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Φίλοι Μεγαλοπολιτες από ότι φαίνεται θα πέσουν τίτλοι τέλους στην αγαπημένη μας Δόξα οι εργάτες στέρεψαν και οι διαφαινομενοι σωτήρες δεν εμφανίστηκαν ποτέ ....κρίμα ...κρίμα

Που είναι οι "γνωστοί άγνωστοι με τον μπαμπά τους" γιατί χάθηκαν;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.