Στοιχεία και προϊστορία των αγώνων του Ερμή με το Λεωνίδιο (vid)

Στοιχεία και προϊστορία των αγώνων του Ερμή με το Λεωνίδιο (vid)

Νοέμβριος 22, 2023 - 10:34
1 σχόλια

Με ένα σπουδαίο παιχνίδι έρχεται η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας με τον Ερμή να υποδέχεται στο γήπεδο της Μελιγούς το Λεωνίδιο το προσεχές Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 15:00.

Οι δύο ομάδες που μερικούς μήνες πριν διεκδίκησαν το περσινό πρωτάθλημα θα βρεθούν ξανά στο ίδιο γήπεδο εκεί όπου στις 23 Απριλίου του 2023 κρίθηκε και αναδέχθηκε ο πρωταθλητής Αρκαδίας με το Λεωνίδιο να πανηγυρίζει τον τίτλο μέσα στην Μελιγού.

Αυτή την φορά οι δύο ομάδες έρχονται face to face στα τελειώματα του Νοέμβρη σε ένα παιχνίδι με διαφορετικούς από εκείνους του Απρίλη όρους αλλά με την ίδια θέληση, με την ίδια επιθυμία και με ανάλογο εξαιρετικά μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον κάνοντας την αναμέτρηση «φωτιά».

Ερμής Μελιγούς και Λεωνίδιο τους χωρίζουν ένας βαθμός και βρίσκονται μόλις έναν και δύο βαθμούς κάτω από την κορυφή εκεί που βρίσκεται ο Παναρκαδικός και το δικό τους ντέρμπι μοιάζει την δεδομένη χρονική στιγμή ως ιδανική συνθήκη για όποιον τελικά καταφέρει να το πάρει.

Από την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα ο Ερμής Μελιγούς στο κομμάτι των αριθμών μετράει πέντε νίκες και μία ήττα και παράλληλα οι αριθμοί του λένε πως έχει σκοράρει 15 φορές έχοντας δεχθεί και 8 τέρματα.

Το Λεωνίδιο τώρα που είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ Αρκαδίας έχει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και ο συνολικός απολογισμός του είναι 12 γκολ υπέρ και 3 κατά.

Όπως γίνεται απόλυτα αντιληπτό η αναμέτρηση αυτή αναμένεται να έχει υψηλό δείκτη τακτικής προσέγγισης και από τους δύο «μονομάχους» σε μια λεπτή γραμμή αγωνιστικών ισορροπιών ανάμεσα τους.

Πρώτος σκόρερ για τον Ερμή Μελιγούς ο Βαγγέλης Αντωνάκης με πέντε τέρματα ενώ για το Λεωνίδιο ο Τέο Μαρτίνεζ με έξι γκολ με τις δύο ομάδες να παίρνουν σκορ από πολλούς παίχτες ως τώρα.

Αυτό μάλιστα αναμένεται να είναι και το πρώτο παιχνίδι που θα βρεθούν αντιμέτωποι οι Γιώργος Γεωργουλόπουλος και Φώντας Καζακόπουλος από τους πάγκους των δύο ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχουν και δύο κοινά σημεία με τους Κώστα και Σοφοκλή Γιαννούση να έχουν φορέσει και τις δύο φανέλες.

Αυτή είναι η προϊστορία από τα οχτώ τελευταία παιχνίδια του Ερμή με το Λεωνίδιο στην Μελιγού:

2022-2023: Ερμής Μελιγούς-Λεωνίδιο 0-1

2019-2020: Ερμής Μελιγούς-Λεωνίδιο 2-1

2018-2019: Ερμής Μελιγούς-Λεωνίδιο 1-2

2013-2014: Ερμής Μελιγούς-Λεωνίδιο 1-2

2012-2013: Ερμής Μελιγούς-Λεωνίδιο 1-2

2011-2012: Ερμής Μελιγούς-Λεωνίδιο 0-3

2010-2011: Ερμής Μελιγούς-Λεωνίδιο 1-0

2009-2010: Ερμής Μελιγούς-Λεωνίδιο 4-2

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ερμής Μελιγούς - Λεωνίδιο 2-1

ArcadiaPortal.gr Ερμής Μελιγούς - Λεωνίδιο 0-1


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.