Στο ψηφοδέλτιο του Άγγελου Παπανικολάου ο Μιχάλης Βακαλόπουλος για τις εκλογές της ΕΟΚ

Στο ψηφοδέλτιο του Άγγελου Παπανικολάου ο Μιχάλης Βακαλόπουλος για τις εκλογές της ΕΟΚ

Ιανουάριος 27, 2021 - 11:05
1 σχόλια

O Ειδικός Γραμματέας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με καταγωγή από την γειτονική Λακωνία Μιχάλης Βακαλόπουλος θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Άγγελου Παπανικολάου που κατεβαίνει υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών.

Ο Μιχάλης Βακαλόπουλος αποτελεί τιμητική επιλογή του Γιώργου Βασιλακόπουλου και αναμένεται να είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο μαζί με άλλα δυνατά ονόματα από τον χώρο του Ελληνικού μπάσκετ προεξάρχοντος του Μπάνε Πρέλεβιτς, του Δημήτρη Παπανικολάου αλλά και του νυν προέδρου της ΕΣΚΑ Γιάννη Αλεξόπουλου που επίσης τα ονόατα τους έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η επιλογή του Σπαρτιάτη Μιχάλη Βακαλόπουλου να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Άγγελου Παπανικολάου που πήρε το χρίσμα από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί βάση της πορείας του τόσο στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ όσο και στο Ελληνικό μπάσκετ για το νέο στο ΔΣ της ΕΟΚ.

Στο ψηφοδέλτιο του Άγγελου Παπανικολάου όπως φαίνεται από τους Βακαλόπουλο και Πρέλεβιτς θα είναι ονόματα από το χώρο του μπάσκετ, δείγμα της πρόθεσης που υπάρχει να συγκροτηθεί ένα team στο οποίο θα μετέχουν άνθρωποι που γνωρίζουν από κάθε βαθμίδα το άθλημα .

Έτσι λοιπόν μετά τους Παναγιώτη Φασούλα και Βαγγέλη Λιόλιο και ο Άγγελος Παπανικολάου θα διεκδικήσει την προεδρία της ΕΟΚ στις επικείμενες εκλογές που θα γίνουν τον Μάρτιο.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.