Στο ΠεΣυ οι μετακινήσεις υπηρεσιακών παραγόντων με ερώτηση Τατούλη

Στο ΠεΣυ οι μετακινήσεις υπηρεσιακών παραγόντων με ερώτηση Τατούλη

Ιανουάριος 24, 2020 - 12:40
4 σχόλια

Καλείστε στην 2η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, στις 30 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 4.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης» με μοναδικό θέμα.

⦁    Αποφάσεις Περιφερειάρχη Πελοποννήσου που αφορούν μετακινήσεις υπηρεσιακών παραγόντων και αλλαγή αρμοδιοτήτων υπηρεσιών βάσει του υφιστάμενου οργανισμού
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: O Επικεφαλής της παράταξης “Νέα Πελοπόννησος” κ. Πέτρος Τατούλης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ  ΣΚΑΝΤΖΟΣ

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Χειρουργεί με μαεστρία και επιλεκτικά, από κάτω προς τα πάνω, ανάλογα με την περίσταση. Να δούμε τι θα βγει από μέσα, αλλά και τι θα δείξει η βιοψία. Άλλος έχει το όνομα και άλλος έχει τη χάρη.

Αυθαιρετεί και ....παρανομεί ο κ. Νίκας . Οποιαδήποτε αλλαγή στον Οργανισμό της Περιφέρειας γίνεται μόνο από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Τρομερή διοικητική ικανότητα! Παραγκωνίζω όποιον συνεργάστηκε με τον Τατούλη. Είτε είναι υπηρεσιακός (λες και δεν όφειλε να συνεργαστεί με τον πολιτικό του προϊστάμενο) καθώς και οποιονδήποτε από τον ιδιωτικό τομέα. Κουμάντο κάνετε στην Περιφέρεια όπως νομίζετε, όχι σε σπίτια άλλον. Αλλα τι σας λέω και τι να μου πείτε...τελικά ότι σας λένε κάνετε. Κρίμα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.