Στην Τρίπολη αύριο Παρασκευή η Φώφη Γεννηματά

Στην Τρίπολη αύριο Παρασκευή η Φώφη Γεννηματά

Σεπτέμβριος 30, 2021 - 12:51
5 σχόλια

Φωτογραφία arcadiaportal.gr

Την Αρκαδική πρωτεύουσα θα επισκεφθεί ξανά η πρόεδρος Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος λίγες μέρες μετά την παρουσία της στην επετειακή παρέλαση για την Άλωση της Τριπολιτσάς, σύμφωνα με πληροφορίες θα συμμετάσχει σε προγραμματισμένη σύσκεψη που θα γίνει με στελέχη της παράταξης ενόψει και των εσωκομματικών εκλογών.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας και Καταστατικού, εισηγήθηκε ο πρώτος γύρος των εκλογών να γίνει στις 5 Δεκεμβρίου και ο δεύτερος, εφόσον χρειαστεί, στις 12 Δεκεμβρίου.

Η εισήγηση του οργάνου για την ημερομηνία ήταν ομόφωνη. Πλέον, αναμένεται η επικύρωση της να γίνει στις 3 Οκτωβρίου, όταν δηλαδή θα συγκληθεί η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Αναμένεται να ανακοινωθεί το επίσημο πρόγραμμα επίσκεψή της.


5 Σχόλια

Αφήστε το κόμμα να ανασάνει και να ξαναεμπνεύσει τον λαό! Αποσυρθείτε επιτέλους και πάρτε και τους δεινόσαυρους που το κατέστρεψαν με τις "δημοκρατικές" αρχές του πως θα διορίσουμε την οικογένειά μας. Δώστε το κλειδί σε φρέσκα μυαλά με λόγο και όχι βλαχομαγκιές. Έλεος....

Επιτέλους να φύγετε να τελειώνουμε. Φτάνει δεν θέλουμε άλλη πτώση. Το ΠΑΣΟΚ δεν γεννήθηκε για αρχηγίσκους. Θέλει ηγέτες.

14:17 Ποιο λαό να εμπνεύσει το...απόκομμα μανούλα μου; Καλά είστε εκεί που είστε. Και μην πουλάτε και πολλή εξυπνάδα γιατί υπάρχει και χαμηλότερα

Ινκόγκνιτο έρχεται η Φώφη στην Τρίπολη και δεν ξέρουμε ούτε πότε θα γίνει η σύσκεψη, ούτε πότε θα μιλήσει; Εσείς ρε δημοσιογραφάρες δεν είχατε την περιέργεια να ρωτήσετε και να μας ενημερώσετε; Γιατί αν ήταν να γράψετε κειμενάκι σαν κι αυτό που μας παρουσιάζετε, άνοιγα κι εγώ το google και το διάβαζα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.