Στελέχη της ΝΟΔΕ Αρκαδίας συνάντησε ο υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής σε καφετέρια της Τρίπολης (pics)

Στελέχη της ΝΟΔΕ Αρκαδίας συνάντησε ο υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής σε καφετέρια της Τρίπολης (pics)

Ιούλιος 16, 2020 - 17:00
13 σχόλια

Μετά τις επαφές του με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου και τον δήμαρχο Τρίπολης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής περπάτησε στο κέντρο της Τρίπολης και συνάντησε στελέχη της ΝΟΔΕ Αρκαδίας.

Στην καφετέρια "Μέντα" απέναντι από τα γραφεία της παράταξης, ο υφυπουργός συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Εξωτερικών και βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Τίμο Κατσίπο, συνάντησε και συνομίλησε με στελέχη του κόμματος, με εκπροσώπους φορέων, δημάρχους και αιρετούς.

Ο κ. Βλάσης φάνηκε να έχει επικεντρωθεί στα δύο μεγάλα έργα για την Αρκαδία, όπως την παράκαμψη Λαγκαδίων και τον περιφερειακό της Τρίπολης, ενώ οι δήμαρχοι που βρέθηκαν εκεί έθεσαν από την πλευρά τους άλλα μεγάλα έργα που θα δώσουν πνοή στην Αρκαδία.


13 Σχόλια

όλοι κρατανε αποστάσεις ασφαλείας,τηρούν όλα τα μέτρα και με το παραπάνω,εκει γιατι δεν πήγαν να το κλείσουν το μαγαζί;

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ . ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ........ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ . ΠΟΣΟ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ .......

Εργα και ημέρες υπουργού παιδεια1. Δεν επανίδρυσε το Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας και δεν οργάνωσε τον εθνικό διάλογο, ώστε να υπάρχει συναίνεση για την αναγκαία μακροχρόνια εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Η Ν.Δ. φοβάται τον επίσημο εθνικό τεκμηριωμένο διάλογο, τη διαφάνεια και προτιμά τις «σαλαμοποιημένες» ρυθμίσεις συμφερόντων των διαφόρων ομάδων. 2. Δεν κατάργησε το νόμο Γαβρόγλου για τα νέα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τον εφάρμοσε επικυρώνοντας τετελεσμένα, ενώ τα περισσότερα στερούνται υποδομών και μελών Δ.Ε.Π. Παρ' όλα αυτά αυξάνει τον αριθμό των φοιτητών τους (υπολογίζοντας ότι

3. Δεν κατάργησε το νόμο Γαβρόγλου για τις προσλήψεις που γίνονται χωρίς διαγωνισμό ΑΣΕΠ και με υποβάθμιση της προϋπηρεσίας έναντι των μεταπτυχιακών. Επικύρωσε την πολιτική κατάργησης του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ που επιθυμούσαν από το 1997 οι συντεχνίες και ο ΣΥΡΙΖΑ. Προπαγανδίζει με χαρά την εφαρμογή του νόμου Γαβρόγλου με τις επικείμενες νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών.

Έχουμε μεταγραφές από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ. Μεταγραφές του Βλάση θα είναι.

ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΌ ΕΠΙΜΕΛΗΤΉΡΙΟ ΚΛΗΘΗΚΕ ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ Ή ΩΣ ΠΑΡΆΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ

23.15 Μέσα σε όλα τα σχόλια κι ένα ξεκάρφωτο έτσι νά'χαμε να λέγαμε. Ο επόμενος δήμαρχος...ποιας χιλιετίας;

23.15 ας εκλεγεί πρώτα στο επιμελλητηριο γιατί τώρα είναι τοποθετημένος και ας αφήσει τα δημαρχιλίκια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.