Σπύρος Βερβεσός: Ένας «killer» ετών 17

Σπύρος Βερβεσός: Ένας «killer» ετών 17

Μάρτιος 20, 2020 - 12:18
1 σχόλια

Ένας από τους καλύτερους νέους παίχτες του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας είναι ο Σπύρος Βερβεσός του Λεωνιδίου ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με το άστρο του πια να λάμπει για τα καλά στον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου του νομού μας.

Ο Σπύρος Βερβεσός είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας αφού σε 19 αγωνιστικές έχει σημειώσει 17 συνολικά γκολ στην πιο παραγωγική του σεζόν και πάει να κάνει ένα σπάνιο ρεκόρ που θα πρέπει να ανατρέξουμε πολλά χρόνια πίσω για να βρούμε αν υπάρχει κάτι ανάλογο.

Ο 17χρονός σέντερ φορ του Λεωνιδίου κυνηγάει να γίνει ο νεότερος πρώτος σκόρερ της μεγάλης κατηγορίας του Αρκαδικού ποδοσφαίρου και να βάλει το όνομα του σε μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ατομική κατηγορία όπως είναι αυτή.

Ο νεαρός επιθετικός κάνει χρόνο με τον χρόνο σημαντικά βήματα εξέλιξης και προόδου. Στα 14 του έγινε μέλος της πρώτης ομάδας του Λεωνιδίου και πήρε τα πρώτα του παιχνίδια σε επίπεδο ανδρών, στα 15 του πήρε παραστάσεις και έπαιξε σε παιχνίδια Γ' Εθνικής, στα 16 του σημείωσε 7 γκολ στην Α' Αρκαδίας και την εφετινή σεζόν στα 17 του σπάει τα κοντέρ με 17 τέρματα σε 19 αγωνιστικές.

Μάλιστα ο Σπύρος Βερβεσός είναι ο MVP των δύο τελευταίων ετών στο final four του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας έχοντας οδηγήσει το Λεωνίδιο σε μία κατάκτηση και σε μία δεύτερη θέση πριν από ένα χρόνο στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Σπύρος Βερβεσός ξεδίπλωσε με τον καλύτερο τρόπο το ένστικτο του σκόρερ στο εφετινό πρωτάθλημα και παρά το γεγονός πως είναι μόλις 17 ετών δείχνει μια τεράστια ωριμότητα στο παιχνίδι του έχοντας επιπλέον αυτοπεποίθηση αλλά και την αίσθηση να πάρει φάσεις και να τις τελείωσει.

Παράλληλα με τα ποδοσφαιρικά ο Σπύρος Βερβεσός δεν είναι μόνο ο πρώτος σκόρερ της Α' Αρκαδίας και ένα σπουδαίο ταλέντο αλλά και ένας πολύ καλός μαθητής στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα σε όλους τους συνομήλικους του πως με όρεξη και πρόγραμμα μπορείς να συνδιάσεις διάβασμα και αθλητισμό.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Σπύρος Βερβεσός στην εξαιρετική φουρνιά νέων παιχτών που έχουμε δει φέτος από το Λεωνίδιο είναι αυτός που κλέβει την παράσταση με τις επιδόσεις του και είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις μεγάλες ελπίδες του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.