Σμυρνιώτης: Η παράταξη μας θα ξαναπάρει την τύχη του Δήμου στα χέρια της

Σμυρνιώτης: Η παράταξη μας θα ξαναπάρει την τύχη του Δήμου στα χέρια της

Νοέμβριος 05, 2016 - 19:54
28 σχόλια

Εξαντλήθηκαν τα αποθέματα ψεύδους και αλητείας σε βάρος μου

Σκληρή κόντρα φαίνεται να έχει ξεσπάσει μεταξύ του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Τρίπολης Ι.Σμυρνιώτη και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Α.Κακλαμάνου.

Όπως αναφέρει ο κ. Σμυρνιώτης σε ανάρτηση του, στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

Κύριε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου σας πληροφορώ ότι και Δήμαρχος, όλων των Τριπολιτών, υπήρξα και υποψήφιος Δήμαρχος θα είμαι - χωρίς φυσικά να πάρω την έγκρισή σας - διαπιστώνω δε ότι αφού εξαντλήθηκαν τα αποθέματα ψεύδους και αλητείας σε βάρος μου ασχολείσθε τώρα και με την "ανακάλυψη" προβλημάτων στην Παράταξή μας, η οποία σας διαβεβαιώνω ότι με την ψήφο των συμπολιτών μας - που έχουν πλέον και σαφές μέτρο σύγκρισης - θα ξαναπάρει την τύχη του Δήμου στα χέρια της.
Κύριε πρόεδρε, θα σας συμβούλευα αντί να ασχολείσθε με μένα και την Παράταξή μου - γιατί άραγε (;) - προσπαθείστε αφενός να "επιβάλετε" στη δική σας παράταξη να λειτουργεί στοιχειωδώς στα πλαίσια των νόμων αφετέρου να περιορίσετε την διαρκή σας πραγματική "αιμορραγία" ώστε να μπορέσετε τουλάχιστον να ολοκληρώσετε τη θητεία.

Ειδήσεις: 

28 Σχόλια

κύριε ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ την ευθύνη για οτι συμβαίνει στο δήμο σήμερα την έχεις εσύ και μόνο εσύ που κατάφερες και έχασες τις εκλογές απο τον ΠΑυλή που είχες απέναντι σου. Κύριε Γιαννάκη , αντί να ονειρεύεσαι εκλογές το 2019 ή όποτε γίνουν, καλό θα ήταν να μας εξηγήσεις γιατί ακόμα δεν έχεις πηδήξει από το καμπαναριό του Αγίου Βασιλείου, ως ένδειξη ανεπάρκειας. Αλλά εδω δεν ησουν άξιος να κερδίσεις τον Παυλή και περιμένουμε να αφήσεις τα κοινά; Οσο επιμένεις να πλασάρεσαι για υποψήφιος, τόσο πιο πολύ μας πείθεις οτι έχασες απο ανικανότητα. Το 2019 ούτε της Ματίνας την ψήφο δεν θα βρεις...

Πως φαίνεται πως στήριξες Παυλή ελπίζοντας να σας στηρίξει το 2019. Μην ανησυχείς για το Σμυρνιώτη αλλά προσπάθησε να πείσεις τον Παυλή να αποσυρθεί που δεν το βλέπω...

γιαννακη κλαιω απο τα γελια ...............να θυμασαι τι λες και να βγεις και το βραδυ των ακλογων και να τα πεις αυτα ,η παλι θα ψαχνεις δικηγορους για ενστανσεις? ακου θα ξαναβγεις δημαρχος χαχαχαχαχαχα

Σμυρνιωτη πιστεύω ότι ουτε στα όνειρα σου δεν βλέπεις σαν όνειρο ότι θα εισαι πάλι Δημαρχος, αλλα πιστεύω ουτε Δημ. Σύμβουλος, μήπως ουτε κάν υποψήφιος!!!

Τώρα κλαις γιατί κλαις, θυμίσου το το 2019, που θα κλαις πραγματικά!!!

Το εχασες το παιχνιδι και τωρα οτι και να λες ξερεις οτι για εκλογες δε σε παιρνει. Εκτος και αν βρεις νεο ψηφοδελτιο γιατι οσους ειχες την εχουν κανει με απαλαφρα πηδηματακια. Ο Χρηστος σπαει τρελη πλακα μαζι σου το ξερεις.

Από αισχρό και τιποτένιο σκ@τοblog γνωστού αγράμματου λαϊκατζή που τελευταία ασχολείται και με επιχείρηση γουρνοπούλας, μάλλον γιατί μόνο με τους εκβιασμούς δεν φτάνει το χαρτζιλικάκι. Γράφει λοιπόν μεταξύ άλλων: «Δεν θα πούμε περισσότερα μιας που σεβόμαστε την εκλιπών...». Κι εκεί, κόπηκε το ρεύμα, έπεσαν οι σοβάδες, γκρεμίστηκαν οι τοίχοι και...η εκλιπών αναστήθηκε και τό' βαλε στα πόδια! Θαυμάστε «δημοσιογραφική» πένα! Ου να μου χαθείς αστοιχείωτε λαϊκέμπορα που θες να λέγεσαι και δημοσιογράφος! Τα blog σε μαράνανε! Τράβα κι ασχολήσου με τη γουρνοπούλα και πολύ σου πέφτει! Βλαχαδερό!

Δεν έλυσες κανένα από τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου και τα παρέδωσες στον Παυλη ( ο οποιος επίσης δεν τα ελυσε). Με μεγαλύτερο τα σκουπίδια. Για αυτό κατάφερες να χάσεις. Και δυστυχώς θα είναι οπισθοδρομηση για την πόλη να ξαναεκλεγεις (όπως και ο Παυλης).Ασχοληθειτε με κάτι άλλο. Ελπίζω ο κόσμος πριν ψηφίσει να θυμηθεί.

Εγώ από μικρό παιδί θυμάμαι να λένε όλη για μια πλατεία που πρέπει να φτιαχτεί...αν δεν είναι αυτό κάτι μεγάλο τότε τι ήταν..? Μήπως ήθελες να σου φέρει θάλασσα...? Επίσης, όταν συγκρίνω πάει να πει ότι έχω μέτρο σύγκρισης με κάτι καλύτερο, ποιος προηγούμενος ήταν καλύτερος ακριβώς, ο μέθυσος..?? Για τον νυν δε συζητάω καν, θα αποφανθεί η δικαιοσύνη για αυτόν...!!

00:09 Ναι.............Και ποια η σχέση με το θέμα του άρθρου?

Κ.Σμυρνιωτη το αν θα ξαναπάρετε την τύχη του δήμου στα χέρια σας εξαρτάται απο εμάς που σας ψηφίζουμε.Οταν ήσασταν στην διοίκηση του δήμου ήσασταν ανεπαρκέστατοι!,,,,,,!!! Όποτε πάμε για αλλα....

Για πολλά γέλια οι Κακλαμάνος, Παυλής και συνεργάτες (Χρηστάκης, Κωστάκης κ.λ.π.) του Β΄ γύρου των εκλογών του 2014. Αφού ρε παιδιά τραβάτε τόσο ζόρι με το πολιτικό μέλλον του Σμυρνιώτη κατεβείτε όλοι μαζί να δούμε "πόσα απίδια πιάνει ο σάκος".

Κ Σμυρνιωτη ολοι μας εχουμε καταλαβει το λαθος που καναμε και ψηφισαμε Παυλη καταδικαζοντας την πολη μας και τους πολιτες.

Ο Δημος χρειαζεται να βρει και παλι την χαμενη αξιοπρεπεια και οι πολιτες να εμπιστευθουν τον ανθρωπο που αλλαξε την πολη . Καλη δυναμη Κ. Σμυρνιωτη

Anonymous Κυρ, 06/11/2016 - 19:18 Εσύ καλύτερα να κάνεις τουμπέκα γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου (προχώρα στη δημαρχία τώρα κλπ.) δεν μιλάνε για σκοινί...Βλέπω πάντως ότι για κάποιους που ψηφίσατε το τωρινό ασκέρι των πουθενάδων, η λοβοτομή πάει σύννεφο...

20:34 Κοίτα, για μένα δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να πρόκειται για λοβοτομημένους οπαδούς αυτού του τίποτα (γιατί απλά δεν έχει κανέναν πια), ούτε καν για άτομα που από εγωισμό δεν παραδέχονται τη βλακεία που έκαναν με την ψήφο τους. Απλά και καθαρά αυτά τα άτομα είναι τσιράκια του Μήτσου μέσα από την.....παράταξη (χαχαχα) και στην "καλύτερη" άτομα που με κάποιον τρόπο επωφελούνται από τις συναλλαγές μαζί τους..

κ. σμυρνιωτη γλυπς γλυπς......σας παρακαλουμε να μας συγχωρησετε (γλυπς γλυπς) που ψηφισαμε εναν αλλον,(γλυπς γλυπς) στις επομενες θα σας ψηφισουμε (γλυπς γλυπς) και θα σας σηκωσουμε στους ωμους (γλυπς γλυπς) ......................................

Η παραταξη του Σμυρνιωτη αυτο που θα ξαναπαρει στα χερια της ειναι αυτο που πηρε και στις προηγουμενες εκλογες (αν καταφερει να ξανακατεβει σε εκλογες)

@Anonymous Δευ, 07/11/2016 - 01:11 Ξέρεις εσύ...Είναι επίσης αυτό που παίρνει η πόλη, πλέον των δύο χρόνων που έχουμε στο σβέρκο μας αυτούς τους ανύπαρκτους...

anonyme 8.38 δυο χρονια εγραψες? δλδ εχουμε ακομα αλλα ΤΡΙΑ χρονια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι πολλα ακομα αλλα ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ? και ξανα μανα μετα κλπ κλπ κλπ αρε γιαννακη του σου μελε να παθεις .....................

Ο Παυλής έχει ακόμα περίπου τρία χρόνια θητεία . Γιαυτό μετά την τρύπα της γεώτρησης που άνοιξε στην Κάτω Αγορά που δεν λέει τι βρήκε (πετρέλαιο άραγε ;), προχωράει σύντομα στη διάνοιξη μεγαλύτερης τρύπας (3 επί 3 μέτρα μας είπε) για την ανεύρεση του θησαυρού στο πάρκο της πλατείας Άρεως και θα ολοκληρώσει το έργο του με μια ...τεράστια τρύπα στο νερό.

10:55 Άντε να σκάψει κι αυτό το λάκκο που ελπίζουμε να είναι και ο τελευταίος του, χαχαχα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.