Σμυρνιώτης για Παυλή: Το παραλήρημα συνεχίζεται...

Σμυρνιώτης για Παυλή: Το παραλήρημα συνεχίζεται...

Μάρτιος 01, 2018 - 17:35
25 σχόλια

Με ένα σκληρό σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης αναφέρεται στα λεγόμενα του δημάρχου Δημήτρη Παυλή σε σχέση με τη διαχείριση των απορριμμάτων, αναφερόμενος στα όσα είπε κατά τη διάρκεια του 10ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου αλλά και στην τοποθέτησή του σήμερα κατά τη μαραθώνια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ανακοινώνοντας για ακόμα μία φορά ότι θα προχωρήσει σε δημοψήφισμα για τη διαχέιριση των απορριμμάτων και ότι η ΣΔΙΤ δεν θα υπογραφεί:

Το παραλήρημα συνεχίζεται...
Τη Δευτέρα παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών εξήγγειλε - απειλώντας μάλιστα με OLAF και ειδικά δικαστήρια - μηδενικού κόστους και υπολείμματος διαχείριση!
Την Τρίτη παρουσία του Πρωθυπουργού - σε μια αναλαμπή ειλικρίνειας - αναφέρθηκε σε ...μηδενική διαχείριση αυτή προφανώς που με απόλυτη επιτυχία "υλοποιεί" εδώ και τέσσερα χρόνια!!
Σήμερα ονειρεύεται ...δημοψήφισμα!!!
Αύριο;;;
Υ.Γ.: Δεν ξεκινάει να κλείσει καμιά γούβα και να φτιάξει κανένα πεζοδρόμιο να κυκλοφορούμε και να περπατάμε σαν άνθρωποι γιατί το παραμύθι παρατράβηξε.

 


25 Σχόλια

Σμυρνιώτη εσύ ήθελες ΣΔΙΤ και στα Βαλτετσοχώρια σε μαύρισαν. Λούσου τα τώρα και τα ρέστα δικά σου. Ο Παυλής τουλάχιστον συνεχίζει τον αγώνα κατά του ΣΔΙΤ.

γιαννακη ειναι πολυ ακομα εναμισης χρονος? και μετα παλι θα σου λεμε ειναι πολυ αλλα ΠΕΝΤΕ χρονια?

Α ξέχασα, το Μεγαβούνι που ο Μήτσος "θα" κάνει τη δική του διαχείριση δεν ανήκει στο Βαλτέτσι.

Γιάννη εσυ ακόμα ζεις το όνειρο του Δημάρχου!! Μόλις ξυπνήσεις πες τις μ@@@@@@ να σου φτιάξει κανα καφέ να στανιάρεις!!!

Αφού κάθεσαι και δεν το τον βάζεις στην θέση του, άστα τα commend και τα tweet σε πήραμε χαμπάρι!

Ο Παυλης τους μονους που γλενταει ειναι τους συμβουλους του συνδιασμου του .Τους εχει φλομωσει στο ψεμα και στα θα και αυτοι χειροκροτουν.

Κατι παλληκαρακια οψιμα που θελουν να αυτοχαρακτιρηζονται και ως δεξιοι τι θα κανουν μετα το χρισμα Τσιπρα στον Παυλη?

Εσεις που γραφετε υπερ του Παυλη χειροκροτουσατε και μαζι του στο πνευματικο κεντρο οταν ο Τσιπρας ανακοινωσε το κλεισιμο του Στρατοπεδου? Με ποιους γλενταει ο Παυλης και ποιους δουλευει ψυλο γαζι?Μαλλον εσας.

Ο Παυλης ηξερε για το ΣΔΙΤ για αυτο ηθελε να βαλει γρηγορα τον εργολαβο και μαλιστα με απευθειας αναθεση?

Τον ψαχνουν στην Ευρωπη για να τους δειξει τον τροπο διαχειρησης μηδενικου υπολειμματος. Παγκοσμια πατεντα.

Εχω την λυση για τα σκουπιδια ελεγε ο Τζιμαρας πριν καποια χρονια και ο κοσμος πηγε και τον ψηφισε για δημαρχο. Τωρα που ειναι ο μοναδικος που μπορει να εχει μηδενικο υπολειμμα μηπως πρεπει να γινει Ευρωβουλευτης?[εκμεταλευομενος και τις γνωριμιες του στο Γιουρογρκουπ]

Καλα σου λενε ρε Γιαννη πες και κανα ψεμα ,ετσι θελει ο κοσμος ψεμα ψεμα ψεμα και θα θα θα.Βλεπε Μητσο ολο λεει και τιποτα δεν κανει.

Είναι άξιον απορίας και χρήζει ιατρικής παρακολούθησης το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα κάφροι που υποστηρίζουν αυτόν τον απίθανο που λέγεται Παυλής και αυτό το θίασο που λέγεται δημοτική αρχή...Και το πιο απίθανο είναι το ότι οι ίδιοι πιστεύουν ότι αυτό το τσίρκο που 3,5 χρόνια δεν έχει σκύψει να σηκώσει ούτε πετραδάκι, θα ξαναπάρει την εξουσία στις εκλογές...Πραγματικά με ξεπερνάει αυτό...

δεν ξερω αν στις επομενες θα βγει το τσιρκο του παυλη,αλλα το τσιρκο του γιαννακη παντως ΔΕΝ θα βγει,θα ξαναπαει διακοπες

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΜΑς ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΑΚΟΜΗ. ΜΑΛΟΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΕΤΡΟΣ....

Εγω φιλε ξερω οτι ο κοσμος που το φυσαει και δεν Κρυωνει με την επιλογη Παυλη δεν θα εμπιστευτει ανθρωπους που με τις επιλογες τους εβαλαν το δημο σε περιπετειες αλλα ανθρωπους που εβαλαν το δημο σε τροχια αναπτυξης ,προσφεροντας στους πολιτες μια καλυτερη πολη και δινοντας στον δημο το κυρος που του αναλογει.

Γιάννη σε έχει επηρεάσει αναπτυξιακά ο Πέτρος νομίζω και πρέπει να το προσέξεις

Φιλε ο Γιαννης ουτε νονους εχει ουτε νταβατζηδες να του λενε καθε φορα τι να κανει.Αυτοι που θελουν να εχουν νονους και να εξαρτωνται απο αυτους ειναι γνωστοι. Ξερεις για ποιους μιλαω για αυτους που περιμεναν εξω απο το γραφειο του Πετρου για να φανε τον Σμυρνιωτη και για αυτους που πριν καθε φορα αποφασισουν να κατεβουν στις εκλογες πανε και ζητανε την βοηθεια του.

Ρε νουμερα θελω να δω ποσες μακακιες θα γραψετε για τον Γιαννη και τι αλλο θα σκεφτειτε.Ειστε ανυπαρκτοι στο Δημο και στους πολιτες και μιλατε?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.