Σκουπίδια της Τρίπολης στο Λεβίδι;

Σκουπίδια της Τρίπολης στο Λεβίδι;

Ιανουάριος 16, 2015 - 12:17
5 σχόλια

Ξαναγεμίζει η παράνομη χωματερή Λεβιδίου;

Προβληματισμένοι δείχνουν να είναι οι κάτοικοι του Λεβιδίου, καθώς βλέπουν, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η παράνομη χωματερή που βρίσκεται στην περιοχή γεμίζει ξανά με νέα απορρίμματα. Αξίζει να αναφερθεί σε αυτό το σημείο ότι η δημοτική σύμβουλος κυρία Εικοσιδέκα ανέφερε το θέμα της χωματερής του Λεβιδίου στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου.

Ο κ. Σμυρνιώτης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου αναφέρθηκε στη χωματερή του Λεβιδίου μετά από ερώτηση που δέχτηκε και είπε χαρακτηριστικά:«Η χωματερή του Λεβιδίου είναι μια από αυτές που δεν έχουν κλείσει με δικαστική απόφαση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αν τώρα μεταφέρονται απορρίμματα του Δήμου Τρίπολης εκεί δεν μπορώ να το γνωρίζω, βέβαια λέγεται ότι κάποια απορρίμματα τα οποία έφευγαν από το κέντρο της Τρίπολης διοχετεύονταν με κάποιο τρόπο σε κάποιες χωματερές».

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου εργολάβοι οι οποίοι είχαν αναλάβει τα απορρίμματα στον πρώην Δήμο Λεβιδίου εμφανίστηκαν να μαζεύουν απορρίμματα μαζί με δημοτικούς υπαλλήλους από την πλατεία Μπασιακού στην Τρίπολη. Η αποκομιδή των απορριμμάτων εκ μέρους του εργολάβου και των υπαλλήλων του δήμου δεν είναι νόμιμη.

Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Ο Κος Τατούλης τι κάνει? Γιατί δε ρίχνει πρόστιμα για αυτή τη χωματερή?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.