Σκηνές απείρου κάλλους στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου - Αποχωρήσεις και εγκλήσεις (vid)

Σκηνές απείρου κάλλους στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου - Αποχωρήσεις και εγκλήσεις (vid)

Απρίλιος 19, 2021 - 21:30
8 σχόλια

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στην συνεδρίση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου την Δευτέρα 19 Απριλίου, που έγινε με τηλεδιάσκεψη. Φωνές, εγκλήσεις και αποχωρήσεις είναι μερικά από τα όσα έγιναν σε αυτή την επεισοδεική συνεδρίαση που διακόπηκε.

Το συμβούλιο "εκτροχιάστηκε" όταν η περιφερειακή σύμβουλος Τζένη Δημητρακοπούλου, η κυρία Νικολάκου, ο κ. Πετράκος, και κ. Δέδες ζήτησαν από τον Πρόεδρο να ολοκληρωθεί το θέμα, που είχε ξεκινήσει στην προηγούμενη συνεδρίαση και αφορούσε τις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Ο πρόεδρος κ. Μανώλης Σκαντζός δεν το δέχτηκε και κάπως έτσι άναψαν τα αίματα με αποτέλεσμα τα μέλη της παράταξης Νίκα να αποχωρήσουν και στην συνέχεια ως ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησαν και τα μέλη της αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο για ακραία αντιδημοκρατική και εκβιαστική συμπεριφορά του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. (δείτε ΕΔΩ)

Ακόμα και ο κ. Νίκας και ο κ. Σκαντζός αποχώρησαν, με το περιφερειακό συμβούλιο να δείχνει στους πολίτες που παρακολουθούσαν ζωντανά την συνεδρίαση, εικόνες που δεν τιμούν κανέναν με τους συμβούλους της αντιπολίτευσης να αναφέρουν ότι τέτοια γεγονότα γράφουν μαύρες σελίδες για το συμβούλιο και την δημοκρατία.

Να συζητήσουμε μόνο τα καθαρά υπηρεσιακά θέματα ζήτησε στην συνεδρίαση του περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, ύστερα από το αίτημα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης να συζητηθεί το θέμα των εκδηλώσεων των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση της περιφέρειας.

"Δεν υπάρχει θέμα επί της διαδικασίας, γίνεται ένα bullying" είπε ο κ.Νίκας
 


8 Σχόλια

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΟΥ! ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ματ Νίκα! Τους έκανε και έφυγαν! Και μετά πέρασε τα θέματα ήσυχα - ήσυχα! Επιτέλους! Γιατί ξεπέρασαν κάθε όριο οι υστερικές κυρίες τής γνωστής ομάδας σε ύβρεις και χρονοτριβές!...

Mr Stergios ......οι ύβρεις είναι από Νίκα - Σκαντζό ! Οι κυρίες είναι με Κ Κεφαλαίο .

ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ !! ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΣΕΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΘΑΥΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΟΥΓΙΑ ΣΤΑ 70 ΤΟΥ!. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΜΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ - Ο ΑΝΔΡΕΑΣ - Ο ΧΡΗΣΤΟΣ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ .... ΚΑΝΕΝΑΣ !! ΣΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΧΕ ΑΛΛΟΣ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ "ΛΟΥΣΤΕΙΤΑΙ ΤΟΝ !" Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΕΤΕ !!

Αναμένω πως και πως την πτώση του Νίκα. Έχει πάρει πολύ αέρα και του τον έχετε δώσει με την ψήφο σας. Είναι ένα ανθρωπάκι απλά...

Ένα μπάχαλο έχει καταντήσει όλη η λειτουργία της Περιφέρειας. Κάτι τραγικοί τύποι εκεί μεγαλόσχημοι να προσέχουν την συμπεριφορά τους γιατί θα πέσουν μπούφλες, άντε γαμπροί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.