Σκαντζός: Τα έργα που έγιναν στην πυρόπληκτη Αρκαδία

Σκαντζός: Τα έργα που έγιναν στην πυρόπληκτη Αρκαδία

Οκτώβριος 18, 2021 - 20:41
1 σχόλια

Αντικαθιστώντας τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χ. Λαμπρόπουλο που απουσίαζε από την συνεδρίαση ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Μανώλης Σκαντζός, τοποθετήθηκε στην συνεδρίαση του ΠεΣυ και απάντησε στην ερώτηση της αντιπολίτευσης για το τι έχει γίνει έως τώρα για τις περιοχές που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές.

Ο κ. Σκαντζός  ανέπτυξε τα έργα που έχουν γίνει για την αποκατάσταση και στήριξη των περιοχών της Αρκαδίας , τονίζοντας ότι η περιφερειακή αρχή με τον κ. Νίκα , άμεσα έτρεξε τις καταγραφές των ζημιών.

«Κάναμε συναντήσεις στην Γορτυνία και την Μεγαλόπολη με τους πληγέντες, εκεί είπαμε κάποια πράγματα, να γίνουν αντιπλημμυρικά έργα και αυτό έγινε. Χρήματα δόθηκαν και τα αντιπλημμυρικά έργα τελειώνουν τις επόμενες μέρες στη Γορτυνία. Επίσης 4,5 εκατ. ευρώ δόθηκαν και στην Μεγαλόπολη για έργα.

Ολοκληρωθήκαν άμεσα τα έργα, και υπάρχει και βραχυπρόθεσμος στόχο με έργα οδοποιίας έως την άνοιξη. Επίσης στο πρόγραμμα είναι και άλλα έργα, όπως τα έργα άρδευσης.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Τι τον αντικατεστησες εσύ τον Λαμπρόπουλο;; άλλον δεν είχαν να τον αντικαταστήσει;;; εσύ δεν τον φτάνεις ούτε στο νύχι....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.