Σε καθαρισμό προχώρησε ο Δήμος Τρίπολης σε ιδιωτικό οικόπεδο στην Μαγούλα (pics)

Σε καθαρισμό προχώρησε ο Δήμος Τρίπολης σε ιδιωτικό οικόπεδο στην Μαγούλα (pics)

Οκτώβριος 21, 2022 - 12:42
3 σχόλια

Σε καθαρισμό προχώρησε ο δήμος Τρίπολης με την φροντίδα του κ. Γιώργου Λαγού, αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος σε ιδιωτικό οικόπεδο στην Μαγούλα την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου. 

Δείτε παρακάτω το κείμενο του αντιδημάρχου: 

  Σύμφωνα με το άρθρο 18 του κανονισμού καθαριότητας του Δήμου Τρίπολης, υπεύθυνος για την απομάκρυνση αστικών αποβλήτων σε ιδιωτικό χώρο είναι ο ιδιοκτήτης, έστω και εάν τα έχουν πετάξει κρυφά άλλοι πολίτες.

 Ο Δήμος Τρίπολης δεν παρέμεινε στο τυπικό μέρος του νόμου.

  Εξασφάλισε άδεια εισόδου στον χώρο από τον ιδιοκτήτη, μέσω του προέδρου της ΜΑΓΟΥΛΑΣ Γεωργίου Σιάννα.

 Ο λόγος τής παρέμβασης του Δήμου είναι η Δημόσια υγεία και η γνώση του ότι ο ιδιοκτήτης δεν έχει ευθύνη για το τι κάνουν ασυνείδητοι πολίτες την νύχτα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το arcadiaportal.gr είχε κάνει ρεπορτάζ για τα απορρίμματα σε αυτό το σημείο. (Δείτε ΕΔΩ)

 

 

 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ασυνείδητοι πολίτες τα ημεδαπά ? Τι κάνουν τη νύχτα δηλαδή? Το κομπόστ από ότι δεν τους χρειάζεται εσύ το ταμπελιάζεις αστικό απόβλητο? Βόθρο τους έφτιαξες ή τα κάνουν στα γύρω χωράφια? Έτσι επειδή μιλάς για τη δημόσια υγεία, τα κόπρανα και τα ούρα τους είναι αστικά απόβλητα? Σε άλλο άρθρο ή σε αυτό εμπίπτουν? Πάρε τη βοήθεια του γυαλιστή τηλεφωνικά να γίνετε παρέα εκατομμυριούχοι στους ημεδαπούς ψήφους.

Μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται φίλε; Όλοι ξέρουν ότι τα έριξαν πολίτες από την Ριζα. Όλοι ξέρουν ποιοί τα έριξαν και δεν είναι ΡΟΜΑ. Ολοι σιωπούν ακόμα και η Δημοτική αρχή κάνει μόνο συστάσεις. Την επόμενη φορά ελπίζω να πέσουν κεφάλια. Εσύ το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να είσαι Παυλής στη θέση του Παυλή. Δεν γίνεται είσαι λίγος, πολύ λίγος

Καλά παιδιά οι φίλοι σου τα ρομά ε? Γραψτα με κεφαλαίο, να τα στηριξεις στο δύσκολο έργο που επιτελούν στη περιοχή οι εγκληματίες σας που τους δίνετε και νερό. Βάλτε τους και ανθρακούχο να σας ψηφίσουν. Τι θα πεί σιωπά η Δημοτική Αρχή. Για ποιο θέμα? Μιλάει για το νερό????

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.