Σε εγκάρδιο κλίμα η τελετή παράδοσης - παραλαβής στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας (vid)

Σε εγκάρδιο κλίμα η τελετή παράδοσης - παραλαβής στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας (vid)

Ιανουάριος 12, 2022 - 11:24
11 σχόλια

Στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου έλαβε χώρα η τελετή παράδοσης - παραλαβής του χαρτοφυλακίου του χωροταξικού αντιπεριφερειάρχη από τον κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο στον κ. Μανώλη Σκαντζό.

Ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης παρέδωσε στον νέο αντιπεριφερειάρχη σήμερα την ευθύνη της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, αναφέροντας ότι με τον νέο αντιπεριφερειάρχη κ. Σκαντζό εδώ και περίπου 2,5 χρόνια είχαν μια κοινή πορεία στα πράγματα της Αρκαδίας, αλλά και στο Περιφερειακό Συμβούλιο στο οποίο ως πρόεδρος είχε μία επιτυχημένη πορεία.

Ο κ. Λαμπρόπουλος κάνοντας ένα πολύ μικρό απολογισμό της θητείας του είπε ότι όλοι προσπάθησαν να κάνουν ένα σημαντικό έργο για να ανατάξουν την Αρκαδία, το οποίο θα συνεχίσει τώρα ο κ. Σκαντζός. Το έργο όμως για την Αρκαδία δεν θα παύσει εδώ, αφού από σήμερα με τα νέα καθήκοντα που του ανατέθηκαν, ως αναπληρωτή περιφερειάρχη, προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής και ως υπεύθυνου για θέματα Διοικητικού, Οικονομικού, Εκπαιδευτικών, Οργανωτικών Θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης Μεγαλόπολης, θα προσπαθήσει να συμβάλει στα θέματα της Αρκαδίας.

Η συνεργασία με τον κ. Σκαντζό θα συνεχίσει να είναι ανέφελη, για το καλό της Αρκαδίας και για τον μεγάλο στόχο της προσέλκυσης επενδύσεων σε έναν τόπο όπως η Μεγαλόπολη

Στη συνέχεια ο κ. Σκαντζός, αφού ευχαρίστησε τον κ. Νίκα που του ανέθεσε την ηγεσία της Π.Ε Αρκαδίας, μίλησε για το έργο που έχει κάνει ο κ. Λαμπρόπουλος τα προηγούμενα χρόνια.

Πολλά πράγματα έχουν υλοποιηθεί και ακόμα περισσότερα θα ολοκληρωθούν τα επόμενα δύο χρόνια

Όπως τόνισε ο νέος αντιπεριφερειάρχης, στόχος του είναι να αφήσει ένα έργο στους Αρκάδες, να αναταχθεί η Αρκαδία και να πάει ακόμα πιο ψηλά.

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις των μελών της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου, απαντώντας ότι το επόμενο διάστημα θα καλέσει όλους τους περιφερειακούς συμβούλους της Αρκαδίας στο γραφείο του και θα ξεκινήσει μια συνεργασία, γιατί κανείς δεν είναι εχθρός, όπως είπε.

Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να βρούμε ένα κοινό τόπο, δεν πρέπει να συνεχιστεί το εχθρικό κλίμα

Video: 

ArcadiaPortal.gr Tελετή παράδοσης – παραλαβής στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας


11 Σχόλια

"Σε εγκάρδιο κλίμα". Τρομερή διαπίστωση. Τι έπρεπε δηλαδή να πλακωθούν στις σφαλιάρες;

Άξιος συνεχιστής του Καποδίστρια και του Βενιζέλου.Ελπιζω να καταφέρει να συνδυάσει την χειρουργική του τέχνη με την πολιτική του δεινοτητα.Ειμαι σίγουρος ότι με τον Μανώλη,η Τρίπολη θα αποτελεί το κέντρο της Πελλοπονήσου.Ευχομαι να τον δούμε και στα έδρανα της βουλής.

Όσο και να βγαίνετε μαζί δεν μπορείτε να παρουσιάσετε ότι όλα είναι μιά χαρά. Δεν θα αντέξει την υποβάθμισή του ο Χρήστος.

Έχει γεμίσει ο τόπος καλάμια. Θεωρούν ότι κάνουν τόσο τρομερό έργο που κάνουν τελετή; Κοιτάνε μόνο την κουτάλα. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τον τόπο.

Χρήστο τιτάνα της πολιτικής άφησε μεγάλο έργο στην Αρκαδία !!! Μόνο φωτογραφίες ήσουν και επίδειξη , συμβουλή μου αν θέλεις να ασχοληθείς με τα κοινά θα πρέπει να σπάσεις αυγά , αλλιώς κάτσε στο γραφείο σου με την γραβάτα και το κουστουμακι σου.

ΑΔΕΛΦΕ ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΕΥΕΙΣ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΩΣ ΒΕΒΑΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ ΗΛΠΙΖΕΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ "ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ" ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΙΘΑΝΟΣ" ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΑΜΟΛΑ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΥΡΙΞΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ !!! ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΘΩ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΩ.

Αυτά έπρεπε να μας τα λέγες δασκαλάκο πιο μπροστά αλλά είσαι όλο γλυψίματα και πολύ παρτάκιας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.