Ρομά έβαλαν φωτιές στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας - Μεγάλο μποτιλιάρισμα (pics,vid)

Ρομά έβαλαν φωτιές στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας - Μεγάλο μποτιλιάρισμα (pics,vid)

Οκτώβριος 24, 2021 - 19:49
66 σχόλια

Ρομά έκλεισαν λίγο πριν τις 19.00 το κόμβο της Τεγέας στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας βάζοντες φωτιές καίγοντας λάστιχα πάνω στο δρόμο και κάτω από την γέφυρα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα στο σημείο αυτό.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε εκεί η Αστυνομία, η οποία προσπάθησε με ειρηνικό τρόπο να απωθήσει τους Ρομά, οι οποίο κατάφεραν να κλείσουν την Εθνική οδό για περίπου 45 λεπτά

Οι Ρομά αντιδρούν για τον θάνατο του 20χρονου που σκοτώθηκε από πυρά των επτά αστυνομικών. Παρόμοιες αντιδράσεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα.

Ενημέρωση 19.45
Μόλις άνοιξε το ρεύμα προς Καλαμάτα. Η πυροσβεστική καθαρίζει το οδόστρωμα.  

Ενημέρωση 19.50
Μόλις άνοιξε το ρεύμα προς Αθήνα. Αστυνομία και πυρσοβεστική παραμένουν στο σημείο. 

'

Ενημέρωση 20.00
Περιπολικά της αστυνομίας "οργώνουν" την περιοχή για να αποτρέψουν την συνέχιση των επεισοδίων.

Δείτε επίσης: Αργολίδα: Διαμαρτυρία Ρομά στη Νέα Κίο για τον θάνατο του 20χρονου στο Πέραμα (pics)

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr - Ρομά έβαλαν φωτιές στην Εθνική Οδό στην Τρίπολη


66 Σχόλια

Μπράβο στην "κεντροδεξιά" μας κυβέρνηση και στο υπουργείο προστασίας του λωποδύτη για την αμυντική στάση που τηρούν απέναντι στην επιθετικότητα της ευπαθούς μειονότητας που τόσο πολύ έχει ευεργετήσει αυτόν τον τόπο. Μπράβο τους και για το σαφές μήνυμα που έστειλαν προς όλους τους αστυνομικούς: Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε αντιμέτωποι με επικίνδυνο κακοποιό απλά αφήστε τον να φύγει, διαφορετικά θα βρεθείτε μπλεγμένοι στην καλύτερη περίπτωση.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΜΕ "ΕΙΡΗΝΙΚΟ" ΤΡΟΠΟ..... ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΧΑΝ ΚΟΥΒΑΛΗΘΕΙ 5 ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ..... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ *** !

Να μου προσεχετε τον Κομπρα γιατι ειναι δημοσιο προσωπο και ινφλουενσερ,μπορεί να ρίξει ακομα και την κυβέρνηση αν απειληθει.Με το μαλακο παρτε τους,με το μπιρι μπιρι κατι μπορει να γινει.Ρε που ζουμε? Οι παρανομοι και οι εχω καταπατησει ολον τον ποινικό κωδικα ζητανε δικαιοσύνη για καποιους που εκλεψαν αυτοκινητο επιτεθηκαν σε αστυνομικούς και αυτοι με την σειρα τους εκαναν το καθηκον τους Ελεος πια.... θα φτασουμε στην αυτοδικια γιατι καποιοι δεν αφηνουν την Ελας να κανει την δουλειά της.Ψαξτε να δειτε και την φατσα του θυματος...Γαλαζοαιματος λεμεεεε!!!

Οταν μιλαει ο υπουργός με τον πατερα του θυματος και παιρνει ο κ..λος τους αερα αυτα θα εχουμε .Θεωρουν αδικια αν πειραχτουν αλλα ζητουν αθωωση οταν λεηλατουν περιουσια και βιός Ελληνων πολιτων .Στειρωση και κοψιμο επιδοματων,τους πληρωνει ο ελληνας φορολογουμενος για να τον κλεβουν και να καταστρέφουν περιουσιες.

ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΤΟΥ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΤΟ ΚΑΝΤΑΤΗΣΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ.ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΑΙΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΚΟΜΠΡΑΣ Ο ΓΙΟΥΤΟΥΜΠΕΡ.......ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ.....ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑ. 80s Η ΤΑΙΝΙΑ Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

Πριν από 5000 χρόνια, ασιατικές φυλές προερχόμενες από την Ινδία, διέσχισαν τον Τίγρη και τον Ευφράτη και εποίκησαν την Αίγυπτο.Ουδέποτε αφομοιώθηκαν από τους γηγενείςΑιγυπτίους.Αντιθέτως, περιορίστηκαν στα γκέτο πουδημιούργησαν στις νότιες περιοχές της χώρας,διατηρώντας αναλλοίωτα τα ιδιαίτερα φυλετικά τους χαρακτηριστικά και φυλάσσοντας τα δικά τους ήθη και έθιμα.Μετά από μία χιλιετία έκρυθμης «συγκατοίκησης»,βρίσκοντας τους γηγενείς σε μια πρόσκαιρη στιγμή αδυναμίας,τους ξεπάστρεψαν και διεκδίκησαν ολόκληρη την Αίγυπτο.Τους ονομάσαμε «Γύφτους», λόγω του αρχικού ορμητηρίου τους την Αίγυπτο.

Όταν κακομοιρη σταματήσει η αστυνομία να δουλεύει τότε θα δεις πως είναι ο φόβος! Τώρα τα χεις όλα δεδομένα.

Κατάλαβες αστυνομικουλη;;;; Όταν κάνουν διαδηλώσεις οι Έλληνες τότε πρέπει να τουςτσακισεις σου λέει η ΝΤΠ και αφεντικά σου. Και εσύ τους τσακίζεις γιατί νομίζεις ότι ανεβαίνεις στα μάτια των αφεντικων σου. Όταν όμως κάνεις τη δουλειά σου τότε σε αφήνουν στα χέρια του κάθε λαμογιου που έχει ασυλία. Ξύπνα αστυνομικουλη. Είσαι Έλληνας και οφείλεις να προστατεύεις τους πολίτες. Δεν πληρώνεσαι για να τους δέρνεις. Τώρα είσαι μόνος σου. Προσευχησου στον Κούγια.

ΝΑ ΚΑΘΌΤΑΝ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ.....ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΎΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!

@20:27 Ο λόγος είναι ότι αποτελούν μία από τις προστατευόμενες ομάδες μιας πολιτικής που εμφορείται από την πολιτική ορθότητα, τον δικαιωματισμό και την προστασία των μειονοτήτων κατά απαίτηση της ΝΤΠ εκπορευομένης εκ των ΗΠΑ. Η σκοπιμότητα όλων αυτών είναι να μπορούν όποτε επιθυμούν να διαλύσουν το οποιοδήποτε εθνικό κράτος που αντιστέκεται στις επιθυμίες τους ανακαλύπτοντας και χρησιμοποιώντας μειονότητες υποστηρίζοντας την ανεξαρτητοποίηση τους. Για παράδειγμα κοίτα τι έγινε στην Γιουγκοσλαβία. @20:58Νομίζω ότι σύμφωνα με τον καθηγητή Αχιλλέα Λαζάρου εδώ έφθασαν επί πρώιμης Τουρκοκρατίας.

πόσο μίσος έχετε μέσα σας; ανθρωπόμορφα τέρατα είστε που χαίρεστε με την εκτέλεση ενός 18χρονου παιδιού μόνο και μόνο επειδή δεν σταμάτησε σε αστυνομικό έλεγχο. Ούτε στη ζούγκλα δεν κυριαρχούν τέτοιες απόψεις περί δικαίου: Παραχωρείτε το δικαίωμα σε ένοπλους εκπροσώπους του νόμου υποτίθεται να δολοφονούν άοπλα παιδιά και ίσως αύριο στρέψουν τα όπλα τους στα δικά σας τα παιδιά!

Φτάνει πια με την ασυδοσία των ρομα πρέπει να μπει επιτέλους μια τάξη. Κοφτε τους τα επιδόματα βάλτε τους να δουλέψουν

@21:41 γιατί εκπλήσσεσαι; το αμαξάκι τους είναι η μοναδική και υπέρτατη αξία που έχουν στη ζωή τους.

@21.41 τι λέτε κύριε/α; Πού και πώς προκύπτουν αυτά που γράφετε; 1. Το "παιδί" ήταν 20 κι όχι 18, και στη ράτσα τους στα 20 έχουν εγγόνια. 2. Δεν τον "εκτέλεσαν" επειδή δεν σταμάτησε για αστυνομικό έλεγχο αλλά γιατί τον καταδίωκαν και τους εμβόλισε κατ' επανάληψη. Πέραν της ατυχίας, ήταν σε άμυνα. 3. Μα σε ζούγκλα ζούμε. Των ρομά, που έχουν ισοπεδώσει κοινωνία, ελευθερία, δημοκρατία, αξιοπρέπεια, και κυριολεκτικά κάνουν ό,τι όπου όπως και όποτε θέλουν. Υπερασπίζεσαι την χειρότερη μαφία που υπήρξε ποτέ στην χώρα. Αμάν πια. Γελοίοι υπερασπιστές των "ευπαθών" του κοινού ποινικού δικαίου

@21:41 οι αστυνομικοί πως να ξέρουν ότι είναι αοπλοι; κυνηγούν τα μεσάνυχτα ένα κλεμμένο οχημα στο οποίο επιβαίνουν 3 που μπορεί να είναι απλά κλεφτρονια αλλα μπορει και να ειναι οι πιο σκληροι κακοποιοι. Οταν λοιπόν το κλεμμένο όχημα χτυπάει τις μηχανές τους με μοναδικό σκοπό να την κοπανήσει αδιαφορώντας για τις συνέπειες τι πρέπει να κάνουν οι αστυνομικοι; Να του πουν σε παρακαλούμε καλε μου τσιγγάνε κατεβα να σε συλλαβουμε;

@21:41. Και στο τελος τέλος αν ήταν μέσα στο σπιτι σου και σου έκλεβαν τοτε τι θα ήθελες να κανει η αστυνομια να σταματήσει την καταδιωξη; αν οι αστυνομικοί ήθελαν να τους σκοτώσουν για φυλετικους λόγους, όπως υποννοουν μερικοί, γιατι δεν τους πυροβόλησαν επι 1 ώρα που τους κυνηγουσαν; οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι απειλούνται για αυτό και έριξαν. Αν ήθελαν να τους σκοτώσουν θα το είχαν κάνει πολύ νωρίτερα.

Το πεντι ντεν έκανε τίποτα σπίτι-κλεψιά-σπίτι ήτανε γιατί το ντουφεκισανε

20:27 τους φοβούνται γιατί τα έχουν πάρει από αυτούς ,αν γράψω ποιος και ποιοι δεν θα δημοσιεύσουν το σχόλιο .

Σεβασμός στον κόμπρα. Όποιος λυπάται τους Ρομά με τα σαράντα επιδόματα να δώσει άμεσα τα σπίτια του για μείνουν. Κάτι αντιφα κάτι λιμπεραλ ψυχοπονιάρηδες ανοίξτε τώρα τις πόρτες σας για τα ταξικά αδέρφια σας αν και δεν έχουν ένσημα. Ξύλο σε Έλληνες από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για Πρέσπες και μακεδονικό χάδια από την ΕΛΑΣ στα παιδιά ης ρομα

Χαίρομαι πάρα πολύ με τα σχόλια που διαβάζω. Αν υπάρχει κάποιο στέλεχος της ΝΔ που διαβάζει παρακαλώ να μεταφέρει στο κόμμα και στον πρωθυπουργό ότι είμαστε μαζί σας για να κάνετε Ό,ΤΙ χρειάζεται για να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα. Αν δεν το κάνετε εσείς, δεν πρόκειται να το κάνει κανένας.

Ω τι έκπληξη τα σχόλια! Βρήκαν ευκαιρία οι ναζίδες και τα φασισταριά να βγάλουν την χολή τους. (όχι ότι έχουν δίκιο οι διαμαρτυρούμενοι ρομά, αλλά η χολή είναι χολή)

Ο κυρ-Παντελής τρέμει μήπως χάσει όσα, λίγα ή πολλά, συνήθως λίγα, με γαλιφιές και κομπίνες απόκτησε. Δυστυχισμένος, συμπορεύεται με την εκάστοτε εξουσία (με τον Χίτλερ στη ναζιστική Γερμανία, με τον Στάλιν στην ΕΣΣΔ), φοβάται και τον ίσκιο του, ζηλεύει και περιφρονεί. Ζηλεύει αυτούς που τον ξεπερνάνε, έστω και ελάχιστα, περιφρονεί εκείνους που θεωρεί κατώτερους και πιο αδύναμους. Όπως έλεγε ο Τζαβέλας, "σκουλήκι άχρηστο πάνω στη γη".

Αυτοί που μιλούν για κυρ-Παντελήδες είναι οι κλασσικοί τεμπέληδες, άεργοι και αργόμισθοι. Το γνωστό τραγούδι είναι ο ΥΜΝΟΣ του ΤΕΜΠΕΛΗ. Έχουν το ποσοστό που τους αξίζει.

Κόψτε τα επιδόματα σε όσους Ρομά παρανομούν μόνο εκεί πονάνε. Ο νόμος είναι ίδιος για όλους . Πολύ καλά έπραξε η Ελληνική Αστυνομία.

Είσαι για κλάματα Παύλο. Ο πιο χαρακτηριστικός κυρ-Παντελής. Μαζί με τον Θπυράκο, αυτόν δεν τον ξεπερνάει κανένας ("δεν δεχόμαστε εντολές από τους γιατρούς, εμείς αποφασίζουμε" λες και οι γιατροί δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν από το να παριστάνουν τα τσιράκια της Μητσοτάκης Α.Ε.)

Μην ασχολείστε με τον Παύλο τον κακομοίρη ,είναι σαν τα κάρβουνα η λερώνεσαι η καίγεσαι .

Τόσο φτύσιμο στη γυφτιά και τους αριστερούς αλληλέγγυους κάθε κοινωνικού παράσιτου και πουθενά η συλλογικότητα STOIXOS. Ρε μπας και ήταν ανεμβολίαστοι;

11.22 εσένα πώς σε λένε μανούλα; κυρ-Μήτσο, κυρ-Αλέκο, κυρα-Τασία, κυρα-Μαρία, πώς; Γιατί κι εσύ, πονηρέ τιμητή των "νοικοκυραίων" και δειλέ υπερασπιστή των ρομά = απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου, μια από τα ίδια με τον κυρ-Παντελή είσαι, όσο δεν τολμάς να αντικρίσεις την αλήθεια αλλά κρύβεσαι πίσω από αναχρονιστικές αγκυλώσεις και αναπαράγεις στερεότυπα αδιέξοδα του τύπου "ευπαθής", "συμπαθής" και τα λοιπά... για ανθρώπους που αποδεδειγμένα ζουν αποκλειστικά και μόνο για να παρασιτούν και να παρανομούν. Αρκετά πια. Φτάνει. Να τους πάρεις σπίτι σου. Με αγάπη, ο κυρ-Παντελής

Ο πιο χαρακτηριστικός είναι ο "Παύλος", ο αρχηγός, ο επίτιμος. Εκατοντάδες είναι οι άλλοι που δεν τον φτάνουν αλλά προσπαθούν.

@18:02 "για ανθρώπους που αποδεδειγμένα ζουν αποκλειστικά και μόνο για να παρασιτούν και να παρανομούν" -> είσαι ο ορισμός του στερεότυπου

Ρε Μανούλα των 18:02, αυτοί είναι όπως λες είναι: επιδοματούχοι, παράνομοι κλέφτρόνια κλπ σύμφωνοι. Αυτοί οι νoiκοκυραίοι της λίστας Lagard, της Siemens, της Novvartis, οι φοροκλέφτες επιχειρηματίες κλπ, τι είναι για σένα;

Άεργος, για να μην ξεχνιόμαστε, είσαι ΕΣΥ Παύλε, που πέφτεις στα τέσσερα όταν ακούς τον Κούλη! Επίσης ο ύμνος του τεμπέλη είσαι εσύ με το πληκτρολόγιό σου, που νομίζεις ότι δουλεύεις κιόλας! Σου θυμίζω τις απόψεις σου για : εργασία με την ώρα (;) , να φτιάχνουν καφέ στα αφεντικά οι εργαζόμενοι (φαντάσου ένα δικηγόρο να φτιάχνει καφέδες!), κατάργηση αιτιολόγησης για απόλυση εργαζομένων (Άδωνης) κα. Κατά τα άλλα φταίνε οι γύφτοι.

Λέω και εγώ, πώς δεν πλάκωσαν ακόμα οι κουλτουριαραίοι να γράψουν για "κυρ-Παντελήδες" και λοιπές αμπελοφιλοσοφίες. Τελικά έγινε και αυτό. Όταν επιλέξουν εσάς ως στόχο οι "ευπαθείς" να τους παραδώσετε οικειοθελώς όχι μόνο τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας, αλλά και του σπιτιού σας. Μπορείτε να αρχίσετε από τώρα να αποδεικνύετε έστω και στον εαυτό σας ότι πιστεύετε αυτά που γράφετε, δορίζοντας το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας σας στους "ευπαθείς". Και πάλι θα σας μείνουν αρκετά για να μπορείτε να ζήσετε.

@21:51 - Όσα ψέματα και να γράψεις για εμένα, όταν κοιταχτείς στον καθρέφτη η αλήθεια είναι μπροστά σου. Από αυτά που γράφεις είναι προφανές ότι δεν έχεις δουλέψει πουθενά εκτός δημοσίου και δεν έχεις ιδέα από την αγορά εργασίας, όπως είναι σαφές ότι έχεις πρόβλημα με την εργασία γενικότερα. Βάλε να ακούσεις πάλι τον ύμνο του τεμπέλη που λέει για τον κυρ-Παντελή. Σας ενοχλούν οι κυρ-Παντελήδες γιατί χαλάνε την πιάτσα τους ξυσίματος.

Πολυγραφότατε " Παυλο" το ποιός τα ξύνει, φαίνεται. Όλη μέρα γράφεις.. Δηλαδή είσαι πρωταθλητής του ξυσίματος. Εκτός και αν το κάνεις κατ εντολήν. Όποτε το παίρνω πίσω.

Στο καθρέφτη να κοιταχθείς εσύ Παυλάκη που πουλάς τρέλα και ξύνεσαι στο πληκτρολόγιο όλη μέρα. Όσο για το ποιος δουλεύει φαίνεται από τα σχόλια που γράφεις όλες τις ώρες του 24ωρου! Πότε δουλεύεις και ποιον, ρε φίλε; Είσαι, εσύ και ο Κούλης σου, οι τύποι που δεν ξέρουν από μεροκάματο αλλά αμπελοφιλοσοφείτε.

Ψέματα λες εσύ Παυλάκο, αυτά που σου έγραψα χθες 21:51 είναι δικά σου σχόλια εδώ στο portal, και ξέρεις ότι είναι αλήθεια ! Στον καθρέφτη σου και στα τέσσερα! Είσαι κακός δεξιός και θες να το παίξεις και έξυπνος. Αλλοίμονο σε κανέναν εργαζόμενο που θα πέσει στα νύχια σου.

@22:02 - Από τα 9 που γράφεις για εμένα, τα 10 είναι ψέματα. Αλλά δεν θα σου χαλάσω το αριστερό όνειρο. Γύρνα και από την άλλη και συνέχισε. Αδιάφορος μου είσαι. Ευτυχισμένος ο εργαζόμενος που δεν έχει κομμουνιστή εργοδότη. Πασίγνωστα αυτά. Άσε τους εργαζόμενους μου στην ικανοποίηση τους για την δουλειά τους. Εσύ ούτε απέξω.

Και τωρα να δουμε ποιος θα μας προστατεψει απο την αστυνομια.Ο εκφασισμος της κοινωνιας θα φερει τον λαο σε μια τραγικη κατασταση.Αυτοι δε που νομιζετε οτι ειστε ευρωπαιοι εχετε επιτρεψει να σας κυβερνα ο μεσαιωνας.

Παυλάκο λες συστηματικά ψέματα, θα μου ήταν αδιάφορο αν δεν έκανες πολιτική εδώ στο forum. Έχεις γράψει: Δεν είναι κακό να φτιάχνει καφέ ο εργαζόμενος στο Αφεντικό, να δουλεύει ο εργαζόμενος με την Ώρα και το Λεπτό, επίσης συμφώνησες με την κατάργηση αιτιολόγησης της απόλυσης των εργαζομένων και το κορυφαίο ότι καλύτερα να φοροκλέβεις ! Τους χαρακτηρισμούς για αριστεροσύνες και ξυσίματα στους ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ.

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.