Ψήφισμα για τη μετεγκατάσταση του Τριπόταμου Μεγαλόπολης στο ΠεΣυ Πελοποννήσου

Ψήφισμα για τη μετεγκατάσταση του Τριπόταμου Μεγαλόπολης στο ΠεΣυ Πελοποννήσου

Ιούλιος 20, 2020 - 21:00
1 σχόλια

Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας στη διαδικασία των ερωτήσεων στη συνεδρίαση της Δευτέρας 20 Ιουλίου αναφέρθηκε σε ψήφισμα που έχει καταθέσει, προκειμένου να γίνει κάποτε η μεταφορά του χωριού Τριπόταμος στη Μεγαλόπολη, η έκταση του οποίου έχει απαλλοτριωθεί.

Ο κ. Γιαννακούρας επεσήμανε ότι κατά τη διάρκεια της προηγούμενης συνεδρίασης το Σώμα δεν μίλησε για χρήματα, αλλά για «να πάει το χωριό όλο μαζί κάπου, να μην διαλυθεί η ιστορία ενός ιστορικού χωριού της Αρκαδίας».

Το έχω καταθέσει το ψήφισμα, είπε.

Ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας επεσήμανε: «Για τον Τριπόταμο, ουσιαστικά όταν παίρνει κάποιος χρήματα για μια έκταση, ασφαλώς παραδίδει την ιδιοκτησία του. Ασφαλώς, δεν έχουμε αντίρρηση αν υπάρχει χώρος για να πάει ένα ολόκληρο χωριό, εμείς να βοηθήσουμε».


Υπάρχει 1 Σχόλιο

και δυστυχώς το ψήφισμα με απόφαση του Προέδρου του οργάνου δεν εγκρίθηκε στην παρούσα συνεδρίαση γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε "Βαγγέλη θα μπλέξουμε".. Τι εννοεί άραγε ο κ.Σκαντζός. Σε τι θα μπλέξουν αν εκδοθεί ένα ψήφισμα που θα στηρίζει τους κατοίκους να πάνε όσο έχουν απομείνει στον Τριπόταμο στον Νέο Τριπόταμο. Για να δούμε τι θα κάνει ο πρόεδρος στο επόμενο συμβούλιο που υποσχέθηκε να βάλει το θέμα ως τακτικό.. Αν και μάλλον δεν θέλει καθόλου να ασχοληθεί. Αυτή είναι η αγάπη τους για την Αρκαδία για την οποία όπως λένε κόπτοντια τόσο πολύ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.