Πρωταθλητής Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο Πελασγός

Πρωταθλητής Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο Πελασγός

Φεβρουάριος 17, 2018 - 10:54
1 σχόλια

Η Εφηβική ομάδα μπάσκετ του Πελασγού κατέκτησε το πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ επικρατώντας της Καλαμάτας 80’ στον μεγάλο τελικό 36-55 στο κλειστό γυμναστήριο της Τέντας.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης επιβεβαίωσε την πολύ σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στα τμήματα των ακαδημιών της όλα αυτά τα χρόνια με τους Έφηβους του Πελασγού να κατακτούν την πρώτη θέση και το στέμμα του πρωταθλητή.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε παρουσία 300 και πλέον φίλων του μπάσκετ μεταξύ των οποίων αρκετοί ήταν που έκαναν το ταξίδι από την Μεγαλόπολη με τον αγώνα να πραγματοποιείται σε άριστα αθλητικά πλαίσια με τις δύο ομάδες αλλά και τους νεαρούς αθλητές να εισπράττουν το θερμό χειροκρότημα από τις εξέδρες.

Ο Πελασγός όπως αποτυπώνει και το τελικό σκορ ήταν ανώτερος και η ομάδα που είχε τον έλεγχο του αγώνα όντας μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια με την 3η περίοδο να είναι η καθοριστική που την βοήθησε να ανοίξει την διαφορά και να ξεφύγει στο σκορ φθάνοντας τελικά στην νίκη με 36-55.

Αυτός ήταν και ο πρώτος τελικός για τον νέο πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρο Κουκάκη που παρακολούθησε  στο κλειστό της Τέντας το παιχνίδι μαζί με τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης Γιάννη Κουτραφούρη.

Να σημειωθεί ότι διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Αναστόπουλος από την Basket League και  Μαγκάφας από την Β’ Εθνική με κομισάριο τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Θανάση Μακαρούνη .

Τέλος άξιο αναφοράς είναι το εξαιρετικό κλίμα που αποτυπώνεται και από την φωτογραφία μετά το τέλος του τελικού με τις δύο ομάδες και όλους τους συντελεστές αποδεικνύοντας πως το μπάσκετ είναι μια οικογένεια.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.