Πρόεδρος Παραλίου Άστρους: Ας γίνουμε πολίτες της Βόρειας Κυνουρίας κι όχι του χωριού μας (vid)

Πρόεδρος Παραλίου Άστρους: Ας γίνουμε πολίτες της Βόρειας Κυνουρίας κι όχι του χωριού μας (vid)

Ιούλιος 29, 2023 - 10:14
1 σχόλια

Ο κ. Πέτρος Χάρβαλος, πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παραλίου Άστρους, μίλησε στην κάμερα του AstrosNews.gr για την έως τώρα -μικρή- θητεία του, αλλά αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει θέσει.

Το Παράλιο Άστρος τους θερινούς μήνες φιλοξενεί πάρα πολλούς επισκέπτες και ο πληθυσμός του πολλαπλασιάζεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνονται και οι ανάγκες, αλλά όλο αυτό, θέτει τους υπεύθυνους του δήμου σε εγρήγορση και τους ενεργοποιεί για να λύνουν τα μεγάλα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Σίγουρα δεν τα κάνουμε όλα σωστά, υπάρχουν ελλείψεις και ζητώ συγνώμη για όποια προβλήματα, αλλά προσπαθούμε οι άνθρωποι που έρχονται εδώ να φεύγουν ευχαριστημένοι

Τα προβλήματα τους θερινούς μήνες έχουν να κάνουν με την έλλειψη θέσεων στάθμευσης, είπε, με την έλλειψη σήμανσης για το πού επιτρέπεται η στάθμευση. Επίσης, καθόλου τιμητικό δεν είναι το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα χωματόδρομοι μέσα στο Παράλιο Άστρος.

Έχουν ξεκινήσει οι συνδέσεις του βιολογικού καθαρισμού στο Παράλιο Άστρος και με καλή συνεργασία με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και με τον κάθε δήμαρχο θα μπορέσουμε να καλύψουμε τις ελλείψεις μας, είπε.

Ένα ακόμα θέμα που έθεσε ο πρόεδρος, είναι η αναβάθμιση του λιμανιού στο Παράλιο Άστρος. «Πρέπει να βρούμε τους κατάλληλους ανθρώπους για να ανεβάσουμε το λιμάνι» αλλά και υπάρχει η ανάγκη για δημιουργία μιας μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας.

Σκοπός μου είναι να βοηθήσω τον ιδιαίτερο τόπο μου και προσπαθώ και προτρέπω κι άλλους να προσπαθούμε να γινόμαστε πολίτες της Βόρειας Κυνουρίας κι όχι του χωριού μας.

*Η συνέντευξη είχε δοθεί πριν από περίπου 10 μέρες

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνέντευξη με τον πρόεδρο του Παραλίου Άστρους Π. Χάρβαλο


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.