Πόσες ομάδες να κάνουν προπόνηση σε ένα γήπεδο παιδιά ;

Πόσες ομάδες να κάνουν προπόνηση σε ένα γήπεδο παιδιά ;

Αύγουστος 07, 2020 - 11:02
5 σχόλια

Βρισκόμαστε λίγες μόλις μέρες πριν οι ομάδες του τοπικού μας ποδοσφαίρου ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους και μπουν σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και ένα θέμα επανάρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Το μεγάλο αυτό θέμα δε θα μπροούσε να είναι άλλο από το γηπεδικό που προβληματίζει, ταλανίζει και δημιουργεί τα δικά του θέματα στον χώρο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου αλλά και στα σωματεία και τους ποδοσφαιριστές.

Όπως πολλές φορές εχουμε τονίσει το μεγάλο θέμα είναι στην Τρίπολη αφού υπάρχει ένα γήπεδο αυτό της Κάρτσοβας για να εξυπερετήσει μια σειρά ομάδων ωστόσο δε φτάνει σε καμία περίπτωση για να καλύψει όλα τα κενά που υπάρχουν στο κομμάτι των αθλητικών ποδοσφαιρικών υποδομών στον Δήμο μας.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι πως θα μπορέσουν 5-6 (ίσως και παραπάνω) ομάδες να βρουν τις κατάλληλες ώρες προπόνησης και να ξεκινήσουν την προετοιμασίας τους σε ένα γήπεδο που πραγματικά το θέλουν όλοι για να κάνουν την δουλειά τους.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει το γήπεδο της Τεγέας το οποίο ναι μεν έχει ολοκληρωθεί εδώ και έναν χρόνο η τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα και είναι στο έτοιμος ο αγωνιστικός χώρος ωστόσο το έργο δεν έχει παραδοθεί προς χρήση ελέω των βελτιωτικών εργασιών που έχουν κυριολεκτικά κολλήσει στους πέριξ χώρους του γηπέδου.

Μια ακόμα λύση ίσως να είναι και το ΔΑΚ Τρίπολης που πιθανόν να μπορούσε να ξεμπλοκάρει κάπως την όλη κατάσταση συμφόρησης των ομάδων που αναπόφευκτα θα συμβεί στο γήπεδο της Κάρτσοβας.

Το πρόβλημα με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος αν δεν αλλάξει κάτι αναμένεται να γίνει ακόμα μεγαλύτερο για τις ομάδες με το γήπεδο της Τεγέας να φαντάζει ως η ιδανική λύση για να αποσυμπιέσει την όλη αυτή κατάσταση.

Όπως έχουμε γράψει και πάλι το γήπεδο της Τεγέας είναι κρίμα να είναι έτοιμο αλλά να μην μπορούν οι ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο με τις αρμόδιες αρχές να φέρουν σοβαρές ευθύνες για το γεγονός πως εδώ και έναν χρόνο δεν έχει βρεθεί η λύση και δεν έχει παραδοθεί το έργο.

Το θέμα των γηπέδων στον νομό μας κρύβει τις δικές του προεκτάσεις και πόσο μάλλον στην περιοχή του Δήμου Τρίπολης όπου θα πρέπει να γίνουν άμεσα συγκεκριμένα πράγματα στο μεγάλο αυτό ζήτημα.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι υπάρχει ένα γήπεδο, είναι και τι γήπεδο είναι αυτό.

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ .ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ.ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ.Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Άρχοντες της πόλης άν δεν μπορειται να φτιάξετε ένα γήπεδο και να παραδώσετε αλλο ένα έτοιμο στην νεολαία να παραιτηθείτε και να μας αδειάσετε τη γωνιά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.