Πώς θα λειτουργεί το στάδιο και το κολυμβητήριο - Πόσα άτομα θα εισέρχονται (vid)

Πώς θα λειτουργεί το στάδιο και το κολυμβητήριο - Πόσα άτομα θα εισέρχονται (vid)

Ιούνιος 02, 2020 - 17:46
3 σχόλια

Ομαλά ξεκίνησε ξανά η λειτουργία του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης, ανέφερε ο κ. Κούρος, πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τρίπολης, τονίζοντας ότι οι αθλούμενοι τήρησαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Οι πολίτες θα πρέπει να συμπληρώνουν το απαιτούμενο έγγραφο με τα στοιχεία τους προτού μπουν στο στάδιο σύμφωνα και με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις, ως 150 άτομα μπορούν να αθλούνται στο ΔΑΚ και όχι 80, όπως είχε αρχικά αποφασιστεί, καθώς επίσης 48 μόνο κολυμβητές θα μπορούν να να εισέλθουν στο κολυμβητήριο.

Από τις 14:00 έως τις 21:30 το κολυμβητήριο θα είναι ανοιχτό και για το κοινό, πάντα με τα προβλεπόμενα μέτρα
 

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Κούρος σε δηλώσεις του, το τουρνικέ είναι κλειστό και έτσι οι αθλητές, αλλά και οι επισκέπτες θα πρέπει να μπαίνουν αποκλειστικά και μόνο από την κύρια είσοδο του σταδίου, προκειμένου να υπάρξει ο σχετικός έλεγχος. Επίσης τις ώρες από τις 16:30 έως τις 18:00 το στάδιο (ταρτάν) θα είναι κλειστό για το κοινό, καθώς μόνο οι αθλητές που προπονούνται θα μπορούν να εισέλθουν.

Tέλος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ ανέφερε ότι προχωρεί η εργολαβία βελτίωσης του ΔΑΚ Τρίπολης και πολλά είναι τα έργα που θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα.
 

Σε λίγο καιρό θα έχουμε ένα πρότυπο στάδιο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Άνοιξε το ΔΑΚ - Τηρήθηκαν τα μέτρα


3 Σχόλια

ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΑΣ ΤΟ ΠΑΥΛΗ ΚΟΥΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ.

Anonymous 11.17 Άγαλμα στον Παυλή που επί 5 χρόνια μόνο ετοίμαζε μελέτες και έπαθε αγκύλωση από τις υπογραφές των έργων που ΘΑ έκανε κάπου, κάπως, κάποτε. Κανείς δεν ήξερε πότε. Μόνο ο ίδιος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.