Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Ολοκληρώθηκε η περιοδική έκθεση κειμηλίων του 1940 (pics)

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Ολοκληρώθηκε η περιοδική έκθεση κειμηλίων του 1940 (pics)

Δεκέμβριος 13, 2020 - 12:00
8 σχόλια

Ολοκληρώθηκε η περιοδική έκθεση κειμηλίων του 1940, αφιερωμένη στα 80 χρόνια από το Έπος του 1940, που φιλοξενήσαμε στο Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης.

Με αισθήματα εθνικής υπερηφάνειας στη φωτογραφία με το τιμημένο mannlicher, ο διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Τρίπολης, με το οποίο ο Ελληνικός Στρατός πολέμησε για τα ιδανικά της Πατρίδας για ενάμιση αιώνα από τις αρχές του 20ου.


8 Σχόλια

Το προσωπικό του Πολεμικού Μουσείου, εύχεται σ' εσάς και στους αναγνώστες σας, Χαρούμενα Χριστούγεννα κι Ευτυχισμένο το 2021!!

Χρήσιμες σπουδές και λεφτά πού πιάνουν τόπο με ιδρώτα. Οπως και στο ισόγειο.

Το Μουσείο έτσι όπως είναι και λειτουργεί είναι ντροπή και μόνο ντροπή. Δύο επιλογές υπάρχουν. Ή πρέπει να κλείσει να γλιτώσουμε και τα έξοδα, ή να αλλάξει ριζικά. Όσο για τον κύριο που ποζάρει σαν χαζοχαρούμενο, καλά θα κάνει να σέβετε περισσότερο τα κειμήλια και την ιστορία μας. Έχουμε μουσείο για να λουφάρουν οι πονηροί και να βολεύονται οι ημέτεροι και από ουσία μηδέν. Ντροπή και πάλι ντροπή ένα τέτοιο αίσχος στην ηρωϊκή Τριπολιτσά! Και όσοι κατά καιρούς κάνετε εκεί εκδηλώσεις -φιλοτεχνικέ ακούς?- να ξέρετε ότι στηρίζετε εκουσίως ή ακουσίως μια αρρωστημένη κατάσταση με κραυγαλέα αίσχη

Μάθε πρώτα εσύ να σέβεσαι - με αι - την Ελληνική γλώσσα και μετά κάνεις και σχόλιο.

@19:58 Εσύ τι ακριβώς έξοδα θα γλιτώσεις; Πληρώνεις κάτι από την τσέπη σου; Έχετε μάθει όλοι οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου να βρίζετε ανώνυμα, αλλά αν διαθέτεις κάκαλα, αυτόν που βρίζεις χαζοχαρούμενο να μας να του το πεις μπροστά του, γιατί αυτός βγαίνει με το πρόσωπό του και το ονοματεπώνυμό του, δεν κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του, ούτε φοράει φουστίτσες, ανώνυμο μηδενικό. Ντροπή και αίσχος σε όλους εσάς που το παίζετε κριτές του διαδικτύου, αρουραίοι

- Γιώτα πόσο; - Οσο θες εσύ γιατρέ μου!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.