Ποδοσφαιρικός πολιτισμός από την Νεστάνη για την Δόξα Μεγαλόπολης

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός από την Νεστάνη για την Δόξα Μεγαλόπολης

Μάρτιος 21, 2023 - 12:03
3 σχόλια

Δόξα και Νεστάνη διεκδίκησαν μέχρι τέλους τον τίτλο της Β’ Αρκαδίας και τελικά το πρωτάθλημα πήγε ουσιαστικά για ένα γκολ στην Μεγαλόπολη η οποία πανηγυρίζει την επιστροφή της στην μεγάλη τοπική κατηγορία από την νέα σεζόν.

Με επώνυμο σχόλιο του ο πρόεδρος της Νεστάνης Βασίλης Σπέντζος έδωσε τα συγχαρητήρια του προς την ομάδα της Μεγαλόπολης σε ένα δείγμα ποδοσφαιρικού πολιτισμού που έχει ασφαλώς την δική του αξία και την δική του σημασία για τον νομό μας.

Δείτε αναλυτικά στο επίμαχο φωτογραφικό στιγμιότυπο το σχόλιο του προέδρου της Νεστάνης Βασίλη Σπέντζου σε άρθρο του ArcadiaPortal.gr για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Δόξα Μεγαλόπολης.

 

 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Άνθρωποι σαν τον Βασίλη Σπεντζο είναι κόσμημα για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Δυστυχως σαν τον Σπεντζο λιγοι είναι που κρατανε το χωριο ζωντανο αλλα και την ομαδα.Επισης μια αλλη ομαδα με ηθος θεωρω ειναι και η Δημητσάνα,που την εχουν παραδεχθει ολοι οι αντιπαλοι της.Τετοια ποδοσφαιρικη παιδεια χρειαζομαστε για να ακολουθησουν και αλλα παιδια να γυμναζονται πρωτίστως.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.