Το ποδοσφαιρικό «στολίδι» της Νεστάνης ετοιμάζεται (pics)

Το ποδοσφαιρικό «στολίδι» της Νεστάνης ετοιμάζεται (pics)

Νοέμβριος 01, 2023 - 21:37
2 σχόλια

ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ

H δεύτερη εργολαβία στην οποία περιλαμβάνονται ο φωτισμός και οι λοιπές ηλεκτρολογικές υποδομές, οι κερκίδες, τα αποδυτήρια, τα δημοσιογραφικά θεωρεία κ.α. εξελίσσεται στο γήπεδο της ΕΠΣ Αρκαδίας, στη Νεστάνη, αυτό το χρονικό διάστημα.

Το μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ ανήκει στην ΕΠΣ Αρκαδίας και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της Σταύρο Γεωργόπουλο για τον προσωπικό ζήλο και ενδιαφέρον που επιδεικνύει , και φυσικά σε όλους που συνετέλεσαν και συνεργάστηκαν για την επίτευξη αυτού του σκοπού .

Η πρόοδος του έργου και η προβλεπόμενη σύντομη αποπεράτωση του , που ξεκίνησε πριν περίπου ένα χρόνο θα κοσμεί όχι μόνον τη Νεστάνη μας, αλλά θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες όλων των χρηστών του στην περιφέρεια .

 


2 Σχόλια

Πανηγύρια με ξένα κόλλυβα. Άλλος πληρώνει και άλλος κοκορεύεται. Έτσι ξέρω και εγώ να λέω "κατόπιν ενεργειών μου" , αρκεί βέβαια να πληρώνει άλλος....

Η μεγαλύτερη αποτυχία είναι το γήπεδο σε αυτό το σημείο. Πεφτουν πολλά λεφτά. ποιός θα πηγαίνει 40 χιλιόμετρα πάει έλα για να δεί παιχνίδι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.