Το «Phantom» Κωνσταντόπουλος είναι εδώ και με σπασμένα φτερά (vid)

Το «Phantom» Κωνσταντόπουλος είναι εδώ και με σπασμένα φτερά (vid)

Νοέμβριος 23, 2019 - 18:04
0 σχόλια

Η Τεγέα αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 0-0 με την Δημητσάνα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας σε ένα παιχνίδι με κυριάρχο στοιχείο το παθός και χωρίς τις πολλές ευκαιρίες.

Η ομάδα που δημιούργησε τους περισσότερους κινδύνους ήταν η Δημητσάνα όμως στις φορές που η μπάλα βρήκε με αξιώσεις εστία είδε τον Γιάννη Κωνσταντόπουλο να υψώνει τοίχος και να κρατάει το μηδέν για την Τεγέα.

Ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο με την αρχική διάγνωση να κάνει λόγω για μηνίσκο είχε να αγωνιστεί τρεις εβδομάδες ωστόσο στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι για την ομάδα του έσφιξε τα δόντια και χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος μπήκε στο χορτάρι και ήταν ο πρωταγωνιστής της ισοπαλίας.

Στη φάση του αγώνα στο 72ο λεπτό ο Τέλης Σαλαπάτας κλέβει την μπάλα στο κέντρο μπαίνει κατά μέτωπο προς την περιοχή της Τεγέα, κάνει το 1-2 με τον αδερφό του Φίλλιπο και αφού κοντράλαρει την μπάλα και την φέρνει στο αριστερό εξαπολύει από το ύψος της περιοχής ένα πολύ δυνατό σουτ με τον κίπερ των πράσινων να εκτοξεύεται και με το ένα χέρι να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Και ενώ όλοι ξέλυσαν στην φάση αυτή την λέξη γκολ ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος είχε αντίθετη άποψη κάνοντας τον Τέλη Σαλαπάτα αλλά και τους υπόλοιπους συμπαίχτες του να πιάσουν μαλλιά τους για την χαμένη αυτή ευκαιρία και ο ίδιος να εισπράξει το θερμό χειροκρότημα της κερκίδας και των συμπαικτών του από την Τεγέα.

Στα του 40 χρόνια κουβαλώντας τραυματισμό ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος απέδειξε πως παραμένει "φάντομ" και ας πήγε στην αναμέτρηση με την Δημητσάνα με σπασμένα φτερά και πως την αγάπη του για την ομάδα και το ποδόσφαιρο δεν είναι ικανά ο πόνος ενός τραυματισμού να του την στερήσει.

Δείτε την φανταστική απόκρουση του Γιάννη Κωνσταντόπουλο στον ισόπαλο αγώνα της Τεγέας με την Δημητσάνα και την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στην αθλητική εκπομπή "Στα Γήπεδα της Αρκαδίας" όλες τις φάσεις και το ρεπορτάζ.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Το φάντομ με τα σπασμένα φτερά ο Κωνσταντόπουλος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.