Πάτρα: Νεκρός από πυροβολισμό ύστερα από καβγά

Πάτρα: Νεκρός από πυροβολισμό ύστερα από καβγά

Φεβρουάριος 03, 2020 - 11:51
0 σχόλια

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας 41χρονος δέχθηκε θανάσιμο πυροβολισμό, στην περιοχή Νέο Σούλι Πατρών. Για την υπόθεση έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια ένας 40χρονος, ο οποίος ανακρίνεται, με τον ίδιο να αρνείται ότι τον χτύπησε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος πήγε σήμερα το πρωί στο φανοποιείο που διατηρεί ο 40χρονος στο Νέο Σούλι και κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο. Μετά από λίγη ώρα ο 41χρονος βρέθηκε νεκρός σε σημείο κοντά στο φανοποιείο. Ο ιατροδικαστής, που εξέτασε την σορό του, διαπίστωσε ότι έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο ύψος της καρδιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, στο οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί, αποτυπώνεται συμπλοκή μεταξύ θύματος και δράστη. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες το θύμα φέρεται να κρατά καραμπίνα και άλλο αιχμηρό αντικείμενο ενώ κατά μία άλλη μαρτυρία αφαίνεται να πυροβολεί προς την πλευρά του δράστη.

Εκείνη την ώρα, ο τελευταίος με όπλο πυροβολεί εναντίον του 40χρονου με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Όπως από νωρίς το πρωΐ έγραψε το tempo24.news, το θύμα πήγε στο συνεργείο του δράστη έκοψε τμήμα της περίφραξης και μπήκε μέσα. Ο δράστης δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην επιχείρησή του, αλλά άκουσε τον συναγερ,μό που ήχησε και μέσα σε λίγα λεπτά είχε φτάσει εκεί με αποτέλεσμα να ακολουθοήσει συμπλοκή πυροβολισμοί που είχαν σαν αποτέλεσμα ο 40χρπνος Κ. Δημόπουλος να τραυματιστεί θανάσιμα με τραύμα στο ύψος της καρδιάς.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.