«Πάρε θέση»: Ο δήμαρχος Τρίπολης συζητεί με τους δημότες την Κυριακή

«Πάρε θέση»: Ο δήμαρχος Τρίπολης συζητεί με τους δημότες την Κυριακή

Νοέμβριος 01, 2020 - 19:00
9 σχόλια

Στις 8.00 το βράδυ της Κυριακής (1/11/2020) θα μιλήσει live ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, μέσα από το Facebook page του.

O Δήμαρχος Τρίπολης αξιοποιεί ένα νέο, σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας, μέσω των social media (facebook) κι αυτό είναι προγραμματισμένο να επαναλαμβάνεται κάθε μήνα.

"Η επικοινωνία μας συνεχίζεται, όπως και η καθημερινή δουλειά για το καλό της πόλης μας! Περιμένω ερωτήσεις και προβλήματα / προτάσεις σας. Μαζί διαμορφώνουμε την Τρίπολη του Αύριο" αναφέρει ο Δήμαρχος στο μήνυμα - πρόσκληση προς όλους τους δημότες.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

τι να μας πει ρε φίλε. είμαστε ο μονος δήμος στη χώρα που πληρώνει εξωτερικό συνεργάτη για να μεταδίδει λάιβ στο φουμπου..... ο μόνος δήμος στη χώρα που δεν μπορεί να υλοποιήσει ούτε μια τηλεδιάσκεψη και ούτε μια διαδικτυακή ψηφοφορία δημ. συμβουλίου.... τι να μας πει λοιπόν κι αυτός. στάχτη στα μάτια του ηλίθιου κοσμου ρίχνει και τα βλαχάκια της πόλης σας το χαύουν αμάσητο. αν θέλει ας απαντήσει σε αυτό το ερώτημα και βλέπουμε για τα άλλα: γιατί δεν μπορούν να κάνουν δημοτικό συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης ?

Καλά εκεί στα cafe που περνάει τόσος κόσμος δίπλα του γιατί δεν συζητάει?

δήμαρχε ή εσύ φίλε ανώνυμε μπορείς να με διορίσεις κάπου; μια θεσούλα; δεν θελω κάτι αλλο.

Καλά λέει ο φίλος παραπάνω. Γιατί δεν μιλάει με τους δημότες στο δρόμο ο Δήμαρχος; Γιατί δεν ρωτάει περαστικούς, παρά κοιτάει προς τον ουρανό σε κάθε βόλτα του;

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. Θα εκφράσω όμως την ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ μου για τα πεζοδρόμια που ανακατασκευάζονται αυτή την περίοδο στον δρόμο από το φούρνο του Καπετανάκη μέχρι την Πλατεία Βαλτετσίου (νομίζω ότι η οδός λέγεται ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ). Το πλάτος των ανακατασκευαζόμενων αυτών πεζοδρομίων δεν ξεπερνά το 50 εκ. Σε πολλά σημεία το κράσπεδο κολλάει επάνω στους τοίχους των σπιτιών. Γιατί γίνονται αυτές οι εργασίες και ξοδεύονται χρήματα, αφού δεν εξυπηρετούν τους δημότες; Ο δρόμος αυτός είναι μονόδρομος, γιατί δεν έγιναν κανονικά πεζοδρόμια και στις

Τρέξτε, γρήγορες σκύλες της Λύσσας, στο βουνό αμολυθείτε, πού 'χουν σύναξη οι κόρες του Κάδμου! Λυσάξτε ορφανά που αλυχτάτε νυχθημερόν

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.