«Πάρε θέση»: Ο Δήμαρχος Τρίπολης επικοινωνεί με τους δημότες

«Πάρε θέση»: Ο Δήμαρχος Τρίπολης επικοινωνεί με τους δημότες

Νοέμβριος 29, 2020 - 17:50
7 σχόλια

Στις 6.00 το απόγευμα της Κυριακής (29/11/2020) θα μιλήσει live ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, μέσα από το Facebook page του.

O Δήμαρχος Τρίπολης αξιοποιεί ένα νέο, σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας, μέσω των social media (facebook) κι αυτό είναι προγραμματισμένο να επαναλαμβάνεται κάθε μήνα.

"Η επικοινωνία μας συνεχίζεται, όπως και η καθημερινή δουλειά για το καλό της πόλης μας! Περιμένω ερωτήσεις και προβλήματα / προτάσεις σας. Μαζί διαμορφώνουμε την Τρίπολη του Αύριο" αναφέρει ο Δήμαρχος στο μήνυμα - πρόσκληση προς όλους τους δημότες.

 

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ MAIL ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ;;;; ΠΟΣΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΕΤΕ 4€ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Ή ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΙ ΕΡΓΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΛΕΤΕΕ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΕΝΕΤΑΞΕΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ. ΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ.

@01.33 Δεν μου λες ρε μεγάλε εσύ δεν δουλεύεις την άλλη μέρα που κάθεσαι τέτοια ώρα και γράφεις υπέρ του Παυλή ή μήπως σε πληρώνουν να το κάνεις; Γιατί αλλάζει τότε

Κύριε δήμαρχε συγχαρητήρια για την επικοινωνία αυτή. Επειδή παρατηρώ ότι πολλοί πολίτες ΔΕΝ τηρούν τα μέτρα για τον κορονοϊό θα ήθελα να σας προτείνω να ευαισθητοποιήσετε τους δημότες σας να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα γίνουμε και μεις βόρεια Ελλάδα. Πιστεύω και ως γιατρός η γνώμη σας θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα στους πολίτες. Επίσης παρατηρώ ότι πολλοί καταστηματάρχες δεν φορούν σωστά τη μάσκα και όταν εξυπηρετούν τον πελάτη έρχονται και πολύ κοντά του!!!!!

Όμορφη πρωτοβουλία δήμαρχε...για να έχει όμως ουσία θα πρέπει να καταγράφονται οι προτάσεις και να υπάρχει πρόβλεψη για πραγματοποίησή τους ή όχι.... ανάλογα με τις ανάγκες και τους πόρους του Δήμου. Γίνεται αυτό ή απλά βρισκόμαστε και κάνουμε chat! Ωραία πρωτοβουλία μεν αλλά αν δεν μπει ενα πρόγραμμα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

@09:51 Ρε χαζός είσαι; Είδες να γράφω υπέρ του Παυλή; Την επόμενη φορά που θα έχω αϋπνίες θα σε πάρω να έρθεις σπίτι μου να μου κάνεις παρέα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.