Παραδόθηκαν στους Δήμους Βόρειας Κυνουρίας και Μεγαλόπολης οι προπληρωμένες κάρτες για την αγορά τροφίμων (vid)

Παραδόθηκαν στους Δήμους Βόρειας Κυνουρίας και Μεγαλόπολης οι προπληρωμένες κάρτες για την αγορά τροφίμων (vid)

Απρίλιος 28, 2020 - 12:00
2 σχόλια

Παραδόθηκαν την Τρίτη 28 Απριλίου οι περίπου 90 προπληρωμένες κάρτες για την αγορά τροφίμων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και Δήμο Μεγαλόπολης, από τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας  κ. Λαμπρόπουλο.

Με την σημερινή παράδοση καρτών , καλύπτεται το 78% των δικαιούχων ΤΕΒΑ στους δύο δήμους, ανέφερε ο κ. Λαμπρόπουλος, επισημαίνοντας ότι τα χρήματα τα οποία δόθηκαν κατ΄ εξαίρεση στην περιφέρεια Πελοποννήσου από το Υπουργείο Εσωτερικών δόθηκαν για αυτό τον σκοπό.

Είναι η δράση που επιλέξαμε να κάνουμε για να στηρίξουμε ανθρώπους της περιφέρειας που το έχουν ανάγκη.  Στον προγραμματισμό μας περιλαμβάνεται η κάλυψη άμεσα όλων των δικαιούχων του ΤΕΒΑ και η στήριξη αυτή θα συνεχιστεί.

Να αναφέρουμε ότι οι προπληρωμένες κάρτες έχουν από 100 έως 150 ευρώ, ανάλογα με τον αριθμό των μελών των οικογενειών, μόνο για την αγορά τροφίμων.

Όπως ανέφερε ο κ. Λαμπρόπουλος, η περιφέρεια σε συνεργασία με τους δήμους στόχο έχει μέσα στο καλοκαίρι να ενισχυθούν οικονομικά ευπαθείς ομάδες που έχουν ανάγκη, τονίζοντας ότι η περιφέρεια είναι δίπλα στους δήμους και για αναπτυξιακά έργα που θα ξεκινήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο κ. Χριστογιανόπουλος δήμαρχος Μεγαλόπολης από την πλευρά του μίλησε για τον τρόπο που λειτουργεί η κοινωνική υπηρεσία του δήμου, στηρίζοντας τους πολίτες του δήμου που το έχουν ανάγκη.

Η υπηρεσία έχει βρει και άλλους ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Καμπύλης αφού ευχαρίστησε την περιφέρεια για την πρωτοβουλία της αυτή μίλησε για τις δράσεις που ο δήμος συνεχίζει να κάνει με την νέα δομή που δημιούργησε για την παροχή βοήθειας σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Ήδη τα 50 νοικοκυριά έχουν λάβει και χρησιμοποιήσει τις κάρτες και σήμερα με τις 25 νέες κάρτες καλύπτεται ένα μεγάλο ποσοστό των δικαιούχων. Όπως ανέφερε ο κ. Καμπύλης τις προηγούμενες μέρες ο δήμος με τις δικές του δυνάμεις, πρόσφερε σε 90 οικογένειες τρόφιμα.

Όλοι οι δήμοι και η περιφέρεια στεκόμαστε δίπλα στους πολίτες που το έχουν ανάγκη

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παραδόθηκαν στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και Μεγαλόπολης οι κάρτες ΤΕΒΑ


2 Σχόλια

μπράβο στους πολιτικούς παράγοντες που προσφέρουν και δεν ξεχνούν. μάγκας ο Λαμπροπουλος

ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ ;;; ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΑΝΩΣ ΦΩΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ . ΑΚΟΥ . . . ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΙΑΝΕΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ . ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.