Παραδοχή - «βόμβα» από την AstraZeneca για το εμβόλιο κατά του Covid-19

Παραδοχή - «βόμβα» από την AstraZeneca για το εμβόλιο κατά του Covid-19

Απρίλιος 30, 2024 - 15:20
6 σχόλια

Η εταιρεία AstraZeneca παραδέχτηκε για πρώτη φορά σε δικαστικά έγγραφα ότι το εμβόλιό της για την προστασία από τον ιό Covid-19 μπορεί να προκαλέσει μια σπάνια παρενέργεια. Πρόκειται για μια σημαντική παραδοχή από τη φαρμακευτική εταιρεία που, όπως σημειώνει η εφημερίδα Telegraph, που αποκάλυψε τα έγγραφα, συνιστά μια πρωτοφανή αλλαγή στη στάση της AstraZeneca και θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων ύψους πολλών εκατομμυρίων λιρών.

Η AstraZeneca βρίσκεται στα δικαστήρια έπειτα από ομαδική αγωγή σύμφωνα με την οποία το εμβόλιο που αναπτύχθηκε από την εταιρεία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, προκάλεσε θάνατο και σοβαρές επιπλοκές σε δεκάδες περιπτώσεις.

 

Διαβάστε περισσότερα για την παραδοχή της AstraZeneca σχετικά με το εμβόλιο για τον covid και τη θρόμβωση

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Δεν ήταν αυτό γνωστό μετά από λίγο καιρό από την χρήση του και για αυτό βγήκε οδηγία περιορισμού χρήσης του σε συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες;

20:30 φυσικά αλλα ο κόσμος θα κάνει το οτιδήποτε για μερικα κλικ παραπάνω σε ένα άρθρο που είναι και παραπλανητικό γιατι παρενεργειες έχουν όλα τα φάρμακα. Προτείνω τιτλο "ΣΟΚ παρενέργειες Φάρμακου για αρθρίτιδα"

Φώναζαν οι ψεκες ,κοιτά που βγήκαν αληθινοί .Ας πάτε τώρα να ψηφίσατε τον 6δσχτυλο

@12:45 - Παρενέργειες έχουν όντως όλα τα φάρμακα, αλλά δεν υποχρεώνουν όλους να τα λάβουν, με ποινές αποκλεισμού από τη δουλειά τους ή με πρόστιμα των 100 ευρώ κτλ κτλ....Γυρνά πλευρό και σε τα ΣΟΚ!!!

Ίσως εάν ο τίτλος ήταν "ΣΟΚ, παρενέργειες φαρμάκου που επιβλήθηκε επί ποινή απώλειας δουλειάς, κοινωνικού αποκλεισμού και προστίμου 100 ευρώ (όπως όλα τα φάρμακα δηλαδή)" ήταν ακόμα σοκαριστικότερο, ακριβές (και όχι παραπλανητικό) και έκανε ακόμα περισσότερα κλικ.....Γυρίστε πλευρό τώρα, θα πιαστείτε μονόπαντα.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.