ΠΑΟΚ Τρίπολης - Νεστάνη 0-2 (vid)

ΠΑΟΚ Τρίπολης - Νεστάνη 0-2 (vid)

Νοέμβριος 21, 2021 - 15:18
8 σχόλια

Η Νεστάνη στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας επικράτησε με 0-2 του ΠΑΟΚ Τρίπολης στην Κάρτσοβα και έτσι πήρε και πανηγύρισε την πρώτη της εφετινή νίκη.

Σκόρερ για την ομάδα της Νεστάνης ο Δελής με κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο και ο Αρβανιτάκης επίσης με κεφαλιά στην επανάληψη σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με αρκετές φάσεις και δύο δοκάρια (ένα για κάθε ομάδα).

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα του ΠΑΟΚ Τρίπολης με την Νεστάνη.

ΠΑΟΚ Τρίπολης: Λάγιος, Αλεξόπουλος, Μπούζος, Ηλιόπουλος, Μανιώτης, Τριαντάφυλλος, Κωστόπουλος, Σίδερης, Κουρουμάνος, Νάτσης, Πετρής.

Νεστάνη: Μακρής, Αρέστης, Χουχούμης, Μαρκόπουλος, Γκουντάνης, Καρλής, Δελής, Παζιωτόπουος, Λαμπράκης, Αρβανιτάκης, Χριστόπουλος.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr ΠΑΟΚ Τρίπολης - Νεστάνη 0-2


8 Σχόλια

Ο νεαρός διαιτητής έπαιξε το παιχνίδι ι 9010 υπέρ των φιλοξενούμενων. Άφησε τα σκληρά μαρκαρίσματα και δεν έβγαζε με τίποτα έστω μία κίτρινη κάρτα. Το πρώτο γκολ που μπήκε προήλθε από αντίθετο σφύριγμα ήταν φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ και το έδωσε στη Νεστάνη. Όσο για το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο το έπνιξε

Θέλω να δω από περιέργεια τι βαθμολογία θα βάλει ο παρατηρητής του αγώνα στον διαιτητή.....

ΚΑΛΆ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΜΠΟΥΖΟΣ? ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΥΡΩΝ? ΣΑΡΑΝΤΟ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΙΑ!

Αν είχε διαβάσει το παιχνίδι καλύτερα ο προπονητής του ΠΑΟΚ το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ διαφορετικό. Τον έπιασε στον ύπνο ο Νέστα νιότης.

Με τον συγκεκριμένο παίκτη έχω παίξει συμπαίκτης σε τρεις διαφορετικές ομάδες. Μακάρι να είχαν οι πιτσιρικάδες το πάθος και την όρεξη για τη στρογγυλή θεά της μπάλας σαν αυτόν. Για β τοπικό είναι πολυτέλεια να υπάρχει σε κάθε ομάδα ένας τέτοιος παίκτης.

Αν είχε σφυρίξει το παιχνίδι 50-50 το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Καλό είναι σε τέτοια παιχνίδια που κρίνονται στη δύναμη να βάζουν πιο έμπειρους διαιτητές

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα άρχισαν νωρίς φέτος. Αν ανέβαζε λίγο το ρυθμό του ΠΑΟΚ θα έβαζε για πλάκα τρία γκολ. Ας είναι καλά οι φιλίες.,.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.