Πανθυρεατικός: Ποιοτική ενίσχυση και φιλική νίκη

Πανθυρεατικός: Ποιοτική ενίσχυση και φιλική νίκη

Σεπτέμβριος 04, 2018 - 12:03
0 σχόλια

Όπως όλες οι ομάδες της Α' Αρκαδίας έτσι και ο Πανθυρεατικός βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς έχοντας ξεκινήσει την προετοιμασία του και παράλληλα κάνοντας τα πρώτα του φιλικά παιχνίδια ενόψει της νέας σεζόν.

Οι πρωταθλητές έχουν καταφέρει να κρατήσουν τον βασικό τους κορμό αναλλοίωτο έχοντας ένα ακόμα στρατηγικό πλεονέκτημα που είναι τα πολλά νέα παιδιά από τις ακαδημίες όπου και εφέτος αναμένεται να αποτελέσουν μέρος του συνόλου παίρνοντας ευκαιρίες για να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους.

Εκτός όμως από τις παραμονές βασικών μονάδων στο ρόστερ της ομάδας και το μπόλιασμα από νέα παιδιά των τμημάτων των κιτρινόμαυρων υποδομών ο Πανθυρεατικός έχει πραγματοποιήσει και την απαιτούμενη ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του θέλοντας να καλύψει κενά και αδυναμίες για να παρουσιαστεί έτοιμος και για μία ακόμα φορά ανταγωνιστικός και στο νέο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η ομάδα του Άστρους δεδομένου του σχεδιασμού βρίσκεται στο σημείο 3+1. Δηλαδή στην προσθήκη 3 μεταγραφικών κινήσεων με τους Τάσο Σαμαρτζή, Ηλία Παπούλια και Κώστα Κοδέλλα να ντύνονται ξανά στα κιτρινόμαυρα ενώ και ο Χάρης Ταγκλής που αρχικά είχε κλείσει στον Παναρκαδικό παραμένει στους περυσινούς πρωταθλητές Αρκαδίας.

Ουσιαστικά μιλάμε για επιστροφές καθώς τόσο ο Τάσος Σαμαρτζής που αγωνίζονταν στο Κιβέρι, ο Ηλίας Παπούλιας που αγωνίζονταν στις Βρασιές αλλά και ο Κώστας Κοδέλλας που ήταν τα τελευταία χρόνια στον Ερμή αποτελούν παιδιά του Πανθυρεατικού γυρίζοντας και πάλι στην ομάδα από όπου ξεκίνησαν και έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα.

Οι πληροφορίες μας μάλιστα αναφέρουν πως ο Πανθυρεατικός δεν έχει κλείσει ακόμα το ρόστερ του καθώς αναμένεται μέσα στο επόμενο να γίνουν ακόμα τουλάχιστον 2 προσθήκες με τους Αστρινούς να είναι έτοιμοι να δείξουν και πάλι το μέταλλο του πρωταθλητή που έχουν αποκτήσει τα τελευταία χρόνια και την καινούρια σεζόν.

Τέλος να αναφέρουμε ότι την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε και φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ανάμεσα στον Πανθυρεατικό και τον Ερμή Μελιγούς με τους Αστρινούς να επικρατούν με 4-0 και τις δύο ομάδες να έχουν την δυνατότητα να βγάλουν τα δικά τους χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση και την συνέχεια της προετοιμασίας τους.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.