Παναρκαδικός: Παράπονα για την διαιτησία και φραστική επίθεση στην κερκίδα

Παναρκαδικός: Παράπονα για την διαιτησία και φραστική επίθεση στην κερκίδα

Ιούνιος 13, 2021 - 21:30
9 σχόλια

Ο Παναρκαδικός μπορεί να γνώρισε την ήττα στο Κρανίδη από την Ένωση Ερμιονίδας με 1-0 για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας ωστόσο φωνάζει για την διαιτησία αλλά και για μεμονομένες συμπεριφορές στην εξέδρα.

Αναφορικά με την διαιτησία οι πράσινοι έχουν παράπονα για μη καταλογισμό πέναλτι πάνω στον Ίσμαελ Μπλάνκο αλλά και για το τέρμα που ακυρώθηκε του Παναγιώτη Αλέμη με την μπάλα να βρίσκει αρχικά και στο δοκάρι.

Από κει και πέρα οι άνθρωποι της διοίκησης του Παναρκαδικού (όπως οι ίδιοι αναφέρουν) έγιναν μάρτυρες φραστικής επίθεσης με ύβρεις χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγως από άτομα της γηπεδούχου ομάδας.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Ερμιονίδας Παντελής Βλαχογιάννης είχε διάλογο σε εξαιρετικό κλίμα με τον πρόεδρο του Παναρκαδικού Ηλία Καναβέτα και τα μέλη της διοίκησης και από την πλευρά του ζήτησε συγγνώμη για τις συμπεριφορές αυτές.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Η φραστική επιθεση εγινε απο δικό μας και σίγουρα υπήρχε λόγος δεν είναι τρελός ο Παλυβος να λεει κουβέντες μπροστά σε τόσο κόσμο χωρίς αποδείξεις..Αλλα ή διοίκηση έδειξε την μικρότητα και την κατωτεροτητα της πού δεν πήγαν να συγχαρούν την αντιπαλη διοίκηση και τον Προπονητη,αλλά προτίμησαν να φυγουν σαν λαδοποντικοι και δεν τούς τιμά αυτό,ούτε τούς ίδιους, ούτε τους παίχτες τους πού αγωνίστηκαν γΙα αυτούς.

Που ηταν ο κοσμος σας σημερα να σας δειξει ποσο σας στηριζει?Αντε να εισασταν 15 ατομα το πολυ

Έχει παράπονο από τη διαιτησία και ο Παναρκαδικός ΑΡΕ ΓΕΛΙΑ

Χαχαχαχαχαχαχαχααχ σε καμια ταβερνα θα ειχαν ξεχαστει,αλλα προλαβαν το γλυκακι τοτε που τους κερασε η Ερμιονιδα.

Κρανιδιώτη, αν δεν το γνωρίζεις τα ματς γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, λόγω covid-19.

Ο Παναρκαδικός είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι είναι η πιο σταθερή ομάδα στη Γ εθνική. 15 ολόκληρα χρόνια στην κατηγορία.Όλοι οι άλλοι είναι επισκέπτες. Καλό καλοκαίρι σε όλα τα παραθαλάσσια χωριά που μείνανε στην κατηγορία. Τα λέμε του χρόνου!!!

13.03 Σιγά τη Μπαρτσελόνα της φουστανέλας, του τσάμικου και της γυροβολιάς. Το λες και μόνος σου. 15 χρόνια στην κατηγορία. Δεν σε προβληματίζει αυτό; Δεν έχεις βλέψεις για παραπάνω; Νοοτροπία ό,τι κάτσει όμως γι' αυτό θα σαπίσετε στην Γ' Εθνική κατσαπλιάδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.