Παναρκαδικός - Φωστήρας 1-2 (vid)

Παναρκαδικός - Φωστήρας 1-2 (vid)

Φεβρουάριος 20, 2022 - 17:55
14 σχόλια

Ο Παναρκαδικός δεν τα κατάφερε κόντρα στον Φωστήρα γνωρίζοντας την ήττα μέσα στην Τρίπολη με σκορ 1-2 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Φωστήρας εκμεταλλευόμενος τα πολλά λάθη των πράσινων άνοιξε το σκορ στο 17’ με τον Τσιώλη με σουτ έξω από την περιοχή κάνοντας το 0-1 με τον Πίσα στο 58’ με κεφαλιά να διολασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Δύο λεπτά αργότερα ο Λαζαρίδης κέρδισε πέναλτι για το τριφύλλι με τον πρώτο του σκόρερ Ρίλντι Καμπεράι να αναλαμβάνει την εκτέλεση στέλνοντας όμως την μπάλα πολύ ψηλά άουτ. Ο Καμπεράι στο 94ο λεπτό με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας στο τελικό 1-2.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις φάσεις από την αναμέτρηση του Παναρκαδικού με τον Φωστήρα.

Παναρκαδικός: Πλατής, Καλογεράκης, Πολίτης, Αλέμης, Νάνος, Πούτσι, Λαζαρίδης, Λιακόπουλος, Καμπεράι, Καναβέτας, Λαμτσελάρι.

Φωστήρας: Ασημέλης, Τζουβγαλτζίδης, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Πεχλιβανίδης, Καρμοίρης, Πινιώτης, Πίσας, Δηλαβέρης, Τσιώλης, Μπερνιδάκης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παναρκαδικός - Φωστήρας 1-2


14 Σχόλια

Ομάδα μοντέλο την κάνατε.... Διώξατε παίχτες προπονητές κ φέρατε τον μυρωδιά από την Ξάνθη. Θα πέσετε κ θα μιλάμε για κατόρθωμα

Όλοι καταλαβαίνουμε που πηγαινει η ομάδα. Δυστυχώς. Η προηγουμενη διοίκηση είχε φέρει παιχταραδες και είχε Σταικο.Δυστυχώς δεν τους έκανε και ιδου τα αποτελέσματα.

Η μεγαλύτερη επιτυχία του παναρκαδικου ήταν που έδιωξε τον Σταικο αν ήταν θα έπαιζαν ακόμα κάτι. Κουρασμένα. Παλληκάρια που πήγαν. ΜΕΓΑΛΌΠΟΛΗ ΚΑΙ. ΑΣΤΡΟΣ και λοιποί σε αυτό μπράβο στον ΛΑΓΑΒΕΤΑ

19:11 Και ο "γίγαντας" ποιός είναι ακριβώς που το ...φόνευσε; Ο Παναρκαδικός; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

@18:43 Ρε πας καλά; Ποιο μοντέλο ρε κακομοίρη; Οι ξυλοκόποι; Σιγά μην είναι και η μικτή κόσμου. Άσε κει χαμίτσα να κόψουν μερικά ξύλα ακόμα να βγάλουμε το χειμώνα, πιυ μου θέλετε μοντέλα και π@π@ριές. Γελάει ο κόσμος

Αυτός που έστελνε ευχές από την Μύκονο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν στο γήπεδο ή κάνει σουλάτσο μόνο στα εκτός έδρας??

ΜΟΝΟ ΠΑΤΑΤΑΣ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...

Ρε ΦΙΛΟΣ αν ηταν ο Σταικοσ η ομαδα θα ηταν δεμενη και δεν θα ψαχναμε καθε βδομαδα τα Πανω ραφια για παιχτες και ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ,αλλλα δεν εκανε χατηρια στην σημερινη διοικηση. δικιο εχεις για τα κουρασμενα παλληκαρια ,αλλα αυτο ειναι το προβλημα των μικρων ομαδων που δεν ετοιμαζουν φυτωρια και συνεχιζουν με τους συνταξιουχους,αλλα και αυτοι με την σειρα τους προσεφεραν τα παντα για την ομαδα τους ,για αυτο μην τους κατηγορουμε,αλλοι ευθυνονται για τις καταστασεις αυτες.... Αλλα αυτο ειναι το περιφημο Ελληνικο Ποδοσφαιρο

Τι περιμενει κανείς. Όσο κάνουν κουμάντο οι περιπτεραδες..... Βράσε ορυζα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.