Παναγιώτης Χλέπας: Δεν σκύβουμε το κεφάλι στα χτυπήματα κάτω από τη μέση

Παναγιώτης Χλέπας: Δεν σκύβουμε το κεφάλι στα χτυπήματα κάτω από τη μέση

Μάιος 15, 2019 - 12:24
8 σχόλια

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την  παράταξη «Τρίπολη Αύριο» Παναγιώτης Χλέπας σε συνέντευξή του στο Arcadia Portal αναφέρεται στα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουμε στην Τρίπολη, τα οποία δεν είναι «εξωπραγματικά», όπως λέει, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει εκ μέρους της παράταξής του ότι είναι έτοιμοι να λύσουν τα ζητήματα του Δήμου, μη παραλείποντας να αναφερθεί στα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που έχει δεχθεί ο επικεφαλής της «Τρίπολης Αύριο» υπογραμμίζοντας ότι η δική του παράταξη δεν απαντά με τον ίδιο τρόπο αλλά δεν σκύβει και το κεφάλι.

Οι εκλογές πλησιάζουν ολοταχώς. Προτού μπούμε στην τελική ευθεία, τι είναι αυτό που σας έκανε εντύπωση κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου;

Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω το Arcadia Portal ακόμα μία φορά που μου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσω  δημόσια τις απόψεις μου και με φιλοξενεί για δεύτερη φορά, λέει ο κ. Χλέπας και συνεχίζει:

Η  προεκλογική περίοδος έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Άλλες φορές τα πράγματα πηγαίνουν θετικά και άλλες αρνητικά. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός του ότι ενώ υπάρχει σε γενικές γραμμές μια απαξίωση όσον αφορά στις εκλογές, είτε δημοτικές είτε βουλευτικές, ο κόσμος όταν θα πας να τον βρεις να του μιλήσεις θα καθήσει να σε ακούσει, θα εκφράσει τις ανησυχίες που έχει, θα ρωτήσει για το πώς θα λυθούν κάποια από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Κανείς δεν μου είπε «δεν ασχολούμαι» ή «δεν με ενδιαφέρει αυτό που θες να μου πεις». Βέβαια, υπάρχει και η άλλη όψη των εκλογών με λασπολογία και ύβρεις που είναι ανήθικη πρακτική, ειδικά σε ένα δήμο όπου αύριο θα πίνουμε καφέ σε διπλανά τραπέζια αν όχι στο ίδιο!

Εμείς στην παράταξη «Τρίπολη Αύριο» δεν υιοθετούμε τέτοιες τακτικές και αντικρούουμε αυτές τις πρακτικές,  χωρίς να σημαίνει ότι σκύβουμε και το κεφάλι σε εκείνους που μας χτυπάνε κάτω από τη ζώνη. Τους απαντάμε με το ανάλογο ύφος και ήθος, αν χρειαστεί.

Πώς θα χαρακτηρίζατε το έργο των δημοτικών συμβούλων που υπηρετούν το δημοτικό συμβούλιο σε αυτή τη θητεία;

Αυτή η δημοτική αρχή δυστυχώς δεν έχει να επιδείξει απολύτως τίποτα! Δέν είναι δικαιολογία η έλλειψη χρημάτων και ότι οι καιροί είναι δύσκολοι. Χρήματα, αν ξέρεις πού να ψάξεις,  θα βρεις όπως βρήκαν διάφοροι Δήμοι γύρω μας. Βέβαια διαβάζουμε σε ένα προεκλογικό έντυπο που κυκλοφορεί ότι έργα έγιναν ή χρειάζονται άλλα τέσσερα χρόνια για να γίνουν. Τα συμπεράσματα ας τα βγάλει ο κόσμος που έχει τη δύναμη στα χέρια του και βιώνει τα προβλήματα που των κατακλύζουν καθημερινά.

Από όταν ανακοινώσατε την υποψηφιότητά σας ποιες είναι οι ανησυχίες που οι συμπολίτες μας σας εκφράζουν σχετικά με την καθημερινότητά τους στην πόλη και στα χωριά του δήμου Τρίπολης; Τι έχετε να τους πείτε ή να προτείνετε;

Τον κόσμο δεν τον απασχολεί κάτι περίεργο ή εξωπραγματικό. Τα περισσότερα προβλήματα αγγίζουν την καθημερινότητα που τόσες φορές έχει θίξει και ο επικεφαλής της παράταξης.

Υπάρχουν βέβαια και διάφορα άλλα όπως τι θα γίνει με το φυσικό αέριο, τη ΒΙΠΕ, τα αποστραγγιστικά έργα, τον κυκλοφορικό σχεδιασμό, την κανονιστική καταστημάτων και άλλα αρκετά που εκτός μιας φυσιολογικής διαχείρισης θα πρέπει να δοθούν αγώνες για να λυθούν. Αγώνες που είμαστε έτοιμοι να δώσουμε. Δεν αναφέρω τίποτα για τα σκουπίδια γιατί αυτό το κομμάτι  ανήκει στην καθημερινότητα και έχουμε κουράσει πολύ τον κόσμο.

Σε περίπτωση που εκλεγείτε, σε ποιους τομείς θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας;

Εγώ δεν έχω κλείσει συμφωνίες, αν αυτό με ρωτάτε. Τίθεμαι στην κρίση του Κώστα Τζιούμη για το πού θα κρίνει ο ίδιος να με χρησιμοποιήσει, αλλά από όποιο πόστο και αν βρίσκομαι, βασική προτεραιότητα είναι η καθημερινότητα του πολίτη.

Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα στον κόσμο που θα προσέλθει στις κάλπες στις 26 Μαΐου;

Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω, είναι ο κόσμος να μας εμπιστευτεί ως παράταξη, να μας δώσει τη δυνατότητα με την ψήφο του να προσφέρουμε. Είμαστε ένας συνδυασμός που περίπου το 70% των υποψηφίων του είναι πρωτοεμφανιζόμενοι στα κοινά, άνθρωποι με ήθος που έχουμε την όρεξη να προσφέρουμε και μόνο για το καλό του Δήμου μας.

Σας ευχαριστώ πολύ, καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους των παρατάξεων και περισσότερη στους συνυποψηφίους  μου στην παράταξη «Τρίπολη Αύριο».


8 Σχόλια

Θεέ μου, τι αμαρτίες πληρώνουμε και θέλουν όλοι αυτοί να μας κυβερνήσουν? Όλοι αυτοί που δεν έχουν να παρουσιάσουν κανένα έργο στη ζωή τους παρά μόνο τη μισαλοδοξία της δημόσιας προβολής...

Για ποια μισαλοδοξια μιλάς ρε αετοπουλο το ξέρεις τον άνθρωπο όσο για το έργο ζωής θα το δεις στις 27/05 χαχολε

Δεν έχει ανάγκη το παλικάρι από προβολή., σε έχει ξανά απασχολήσει η παρουσία του? αλλά έχεις Χ.. ΣΤΕΙ απάνω σου! Θα σας γλεντήσει και αυτός και ο Τζιούμης

Αφού είναι καλό παιδί με αρχές να το κεράσουμε μια πάστα. Βιογραφικό έχει? Μπορεί να διοικήσει? Πως θα διεκδικήσει πράγματα για το δήμο, με επιχείρημα ότι είναι καλό παιδί? Ρίξτε μια ματία στους δήμους που έχουν προοδεύσει για να δείτε με τι ανθρώπους πάνε μπροστά. Ειλικρινά δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο αλλά πιστεύω ότι δεν έχει τις δυνατότητες να διαμορφώνει την τύχη του δήμου, όπως και πλήθος άλλων υποψηφίων οι οποίοι κατεβαίνουν στις εκλογές μόνο και μόνο για να λένε ότι είναι υποψήφιοι. Ας δείξουν πρώτα έργο στην προσωπική τους διαδρομή και μετά ας πάρουν στα χέρια τους το δήμο.

ποιος σου εχει πει οτι ο δημος χρειάζεται μονο πτυχιουχους,ξερουν τα προβληματα του δημου καλυτερα αυτοι που εχουν πτυχιο! ο Ταλουμης τι ειχε τελειωσει ο Κακλαμανος ο Κουκακης και πολυ αλλοι που εχεις ψηφισει τι χαρτια εχουν οι μηπως οι τοσοι γυμναστες αξιζουν την ψηφο μας,η διοικηση του δημου χρειαζεται πολιτες απλους που ζουν την κοινωνια απο μεσα και ξερουν τα προβληματα γιατι τα εχουν ζησει και δεν τους τα ειπαν!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.