Παίρνει δανεικό από τον Παναθηναϊκό τον Μαυρομμάτη ο Αστέρας

Παίρνει δανεικό από τον Παναθηναϊκό τον Μαυρομμάτη ο Αστέρας

Ιανουάριος 22, 2021 - 10:19
2 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών είναι έτοιμος να βάλει στο ρόστερ του μέχρι το τέλος της σεζόν αυτής με την μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό τον νεαρό αμυντικό Φάνη Μαυρομμάτη.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις που βγαίνουν από τα ρεπορτάζ ουσιαστικά η αρκαδική ομάδα τα έχει βρει με το «τριφύλλι» για το δανεισμό του αριστεροπόδαρου στόπερ μέχρι το καλοκαίρι του 2021 αι απομένει η ανακοίνωση για να ταξιδέψει ο ποδοσφαιριστής στην Τρίπολη και να ενσωματωθεί με τους κιτρινομπλέ.

Για τον Φάνη Μαυρομμάτη φαίνεται πως ενδιαφέρθηκε έντονα και ο Ατρόμητος όμως οι Περιστεριώτες ήθελαν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο και όχι με τη μορφή του δανεισμού κάτι που δεν ήθελε ο Παναθηναϊκός και γι’ αυτό δεν προχώρησε η υπόθεση.

Έτσι λοιπόν εντός των επόμενων ημερών όπως όλα δείχνουν ο Αστέρας Τρίπολης είναι έτοιμος για την πρώτη χειμερινή μεταγραφή με τον Φάνη Μαυρομμάτη να είναι έτοιμος να φορέσει την κιτρινομπλέ φανέλα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.