Παγώνη: Να ανοίξει η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους

Παγώνη: Να ανοίξει η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους

Μάρτιος 26, 2021 - 10:37
10 σχόλια

«Τα περισσότερα κρούσματα είναι από ενδοοικογενειακή μετάδοση. Κάπου υπήρχαν ασυμπτωματικοί και μετέδιδαν. Τώρα που άνοιξε ο καιρός, ας ανοίξουν την εστίαση σε εξωτερικούς χώρους, να μπορεί κάποιος να κάτσει έξω σε ένα τραπέζι με αποστάσεις και μέτρα, για να σταματήσουν οι επισκέψεις από σπίτι σε σπίτι», εξήγησε η κ. Παγώνη μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον Mega, προτείνοντας ένα σταδιακό άνοιγμα της κοινωνίας.

«Τώρα οι εμβολιασμοί έχουν προχωρήσει αρκετά, νομίζω ότι μετά το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα μπορούσε να ξεκινήσει το σταδιακό άνοιγμα και της εστίασης και των καταστημάτων, για να μπορέσει λίγο ο χώρος να χαλαρώσει λίγο. Η εστίαση θα πρέπει να ανοίξει από τις 10-15 Απριλίου και μετά, μετά τα καταστήματα, δεν γίνονται όλα μαζί. Είναι πολύ δύσκολο να τηρηθούν τώρα τα μέτρα. Βλέπουμε πόσο πιεσμένος είναι ο κόσμος.

«Μέχρι αρχές Μαΐου ας δούμε πώς θα είναι τα πράγματα, για να δούμε αν θα μπορούμε να πάμε στα χωριά μας το Πάσχα», είπε.

«Το ότι ξεκίνησαν και άνοιξαν τα κομμωτήρια, είναι και αυτό μια ανάσα. Βλέπουμε ότι οι αποστάσεις και τα ραντεβού τηρούνται. Αν ξεκινήσουν όλα σταδιακά και σιγά – σιγά, νομίζω ότι θα είναι καλύτερα, θα είναι μια ανάσα. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο, έχει περάσει ένας χρόνος. Υπάρχει μεγάλη ψυχολογική πίεση, και αυτό θα είναι μια ανάσα», τόνισε η κ. Παγώνη.

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

να μας πει και τι ροφήματα να σερβίρουν και ποια πιάτα...πχ με κοτόπουλο ογκρατέν και εσπρέσο κολλάει, με ριζότο και φραπέ ντεκάφ όχι... μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Οι εμβολιασμοί έχουν προχωρήσει αρκετά; Πού το είδε αυτό; Τα επίσημα στατιστικά στο emvolio.gov.gr λένε ότι έχουν εμβολιαστεί περίπου 1,5εκ άνθρωποι. Είμαστε 10εκ, άρα έχει εμβολιαστεί περίπου το 15%. Αυτό είναι μικρό ποσοστό ακόμα.

17:29 Το ποσοστό που έχουν εμβολιαστεί είναι σχεδόν 10%, το οποίο δυστυχώς είναι πολύ μικρό προς το παρόν.

@17:55 Επίσημα ο πληθυσμός της Ελλάδας(απογραφή 2011) είναι 10.815.197. Επίσημα (emvolio.gov.gr) αυτοί που έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον με μια δόση είναι 1.537.104. Η διαίρεση των δυο νουμέρων μας δίνει περίπου 14,21% εμβολιασμένοι.

@20:58 απο τότε υπολόγισε 500.000 παράσιτα που έχουν μπει δεν καταγράφονται και δεν είναι συμβατά με κανένα μέτρο κοινωνιού ελέγχου ή προγραμματισμού, πλην επιδομάτων. Και με τι μούτρα να τους πειράξεις! Εδώ δεν εμβολιαζονται γιατροι και νοσοκόμες!

Και τώρα, που είναι 2021 και έχουμε πρόσφυγες κλπ δεν είμαστε 10,8 εκ αλλά 12 εκ, άρα; Πόσο είναι το ποσσοστό οέο;

μαγκες ξεχασατε και τις αποδημησεις... τοσο του εξωτερικου οσο και του ουρανιου.... και @22:00 τραβα πνιξου μισανθρωπε

Σιχαματα ακομα στελνετε τα παιδια σας στην ξενιτια και ακομα μισανθρωποι ειστε...

22:00 είδες τι έκανες; Ξύπνησες τα φίδια τους λαθρολάγνους από το λήθαργο της κονόμα$ των ΜΚΟ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.