Όταν οι λακκούβες θυμίζουν ...«βομβαρδισμένο» τοπίο (pics)

Όταν οι λακκούβες θυμίζουν ...«βομβαρδισμένο» τοπίο (pics)

Μάρτιος 24, 2017 - 19:12
2 σχόλια

"Βομβαρδισμένο" τοπίο απο λακκούβες χαρακτηρίζει αναγνώστης του Arcadia Portal σε επιστολή του ένα κομμάτι του δρόμου Τρίπολης-Άστρους, μετά τον κόμβο του Ελαιοχωρίου.

Αναλυτικά στην επιστολή του αναφέρει:

"Κάθε μέρα κάνω τη διαδρομή Τρίπολη-Άστρος-Τρίπολη διότι εργάζομαι στο Άστρος. Απο μικρός που ήμουν, σε αυτόν τον δρόμο όλο έργα γόνονταν. Αποκορύφωμα όλων αυτών η γέφυρα και τα τούνελ όπου κόπηκαν οι πολλές στροφές και έγινε πιο ασφαλής η διαδρομή. Απο Άστρος προς Τρίπολη και μετά τον κόμβο του Ελαιοχωρίου επικρατεί ένα "βομβαρδισμένο" τοπίο απο λακούβες όσον αφορά τον δρόμο για 900 μέτρα περίπου (τα έχω μετρήσει με το κοντέρ του οχήματος).

Συγκεκριμένα στον κόμβο του Ελαιοχωρίου, όπου έγινε καινούργια ασφαλτόστρωση σταματά μετά απο λίγο στα όρια του κόμβου και συνεχίζει ο παλιός δρόμος όπου για 900 μέτρα απο τις πολλές λακούβες που έχουν ανοίξει αναγκαζονται οι οδηγοί να κάνουν ζίκ ζάκ στο αντίθετο ρεύμα για να τις αποφύγουν με κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς στο αντίθετο ρεύμα.

Πόσο θα στοίχιζε να σύνεχιζαν και να ρίχνανε καινούργια άσφαλτο και γι αυτά τα λίγα μέτρα;;; Ποιος είναι υπεύθυνος για όλα αυτά;;; Μην ξεχνάτε οτι το εργοτάξιο της εταιρείας που έφτιαχνε το δρόμο αυτά τα χρόνια ήταν ακριβώς μπροστά στις πολλες λακούβες(φαίνεται στις φώτο) και συνετέλεσε κι αυτό ώστε να γίνει χειρότερα ο δρόμος με τη συνεχή διέλευση βαρέων οχήματων. Για 900 μέτρα αν συνέχιζαν ακόμα, ήταν πολύ εύκολο γι αυτούς με τα συνεργεία που είχαν εκείνη την στιγμή να ασφαλτόστρωναν και αυτό το κομμάτι.

Υ.Γ. Ο δρόμος του ΤΡΙΠΟΛΗ-ΑΣΤΡΟΣ δεν τελείωνει ποτέ ή δεν θέλουν να τελειώσει ποτέ!!! Ειναι σαν το γιοφύρι της Άρτας.
 
Σας ευχαριστώ πολύ
Με εκτίμηση
Δ.Α.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Έχει ήδη ψηφιστεί σχετική πίστωση από την περιφερεια.... έπρεπε να εχει αποπερατωθει η εργολαβία με το κατ ν καβερ για να μην καταστραφει το νέο ασφαλτικό από την κυκλοφορια των ετγοταξιακων οχηματων οπως ειπατε...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.