Ορκωμοσία A ΕΣΣΟ 2024 στην 124 ΠΒΕ Τρίπολης (pics,vid)

Ορκωμοσία A ΕΣΣΟ 2024 στην 124 ΠΒΕ Τρίπολης (pics,vid)

Μάρτιος 22, 2024 - 12:13
5 σχόλια

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των 625 οπλιτών της Α' 2024 ΕΣΣΟ, στις εγκαταστάσεις της 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης, στην Τρίπολη παρουσία του Υποπτέραρχου (Ι), Ιωάννη Ασημακόπουλου, Επιτελάρχη ΔΑΕ.

Στην τελετή παραβρέθηκαν τοπικές πολιτειακές και θρησκευτικές Αρχές, αντιπροσωπείες των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και συγγενείς και φίλοι των Νεοσυλλέκτων.

Οι οπλίτες έδωσαν τον καθιερωμένο όρκο προς την πατρίδα εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα όσων παρακολούθησαν την τελετή στην 124 ΠΒΕ Τρίπολης.

Ακολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ορκωμοσία A ΕΣΣΟ 2024 στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη


5 Σχόλια

Έχουμε φτάσει σε τέτοιο τραγικό σημείο που θεωρούμε σημαντικό θέμα για δημοσιογραφική κάλυψη την ορκωμοσία νεοσυλλέκτων. Πραγματική κατάντια όμως

Εν έτει 2024 ακόμα η Ελλάδα διαθέτει κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων αντί να έχει δημουργήσει ένα τμήμα μισθοφόρων σε Πεζικό και Αεροπορία και να πηγαίνει να υπηρετεί όποιος γουστάρει και να πληρώνεται κιόλας. Χαμένος χρόνος και εντελώς ανούσιο όλο αυτό με τη στρατιωτική θητεία

Από την στιγμή που υπάρχει απειλή ,πρέπει να αλλάξει το δόγμα και ασφαλώς να στρατεύονται και οι γυναίκες τους οι κάτοικοι παραμεθορίου ,ο πόλεμος στην Ουκρανία έδωσε μαθήματα που πιστεύω οι ανώτατοι αξιωματικοί τα μελέτησαν ,πρώτα από όλα τα άρματα μάχης αποδείχθηκαν ξεπερασμένο όπλο .

Το Ελληνικό δόγμα αποτροπής πρέπει να βασιστεί στο Ναυτικο , με πολλά πλοία γύρω από τα νησιά μας με αντιεροπορικη ομπρέλα στις μεγαλες νησιωτικές πόλεις του αρχιπελάγους ,και με δυνατο πυροβολικό σε Θράκη και νησιά .Μονο έτσι θα ηττηθούν οι γείτονες με τα χιλιάδες Drones και τα χιλιάδες χερσαία στρατεύματα απέναντι .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.