ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Τρίπολης για Μητσοτάκη: Αλήθεια ποιος ήταν ο σκοπός της επίσκεψής του στην Αρκαδία;

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Τρίπολης για Μητσοτάκη: Αλήθεια ποιος ήταν ο σκοπός της επίσκεψής του στην Αρκαδία;

Ιούλιος 20, 2021 - 13:15
1 σχόλια

Χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια περιοδείας του καλεσμένος του περιφερειαρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα, επισκέφθηκε περιοχές της Μεσσηνίας και τη Τρίπολη. 

Την Αρκαδία την απασχολεί έντονα το θέμα του βίαιου και χωρίς σχέδιο κλεισίματος των μονάδων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη. Περιοχή απ'  όπου πέρασε χθες ο πρωθυπουργός προκειμένου να μεταβεί από τη Μεσσηνία στην Τρίπολη. 

Πέρασε... αλλά δεν την επισκέφτηκε!!! Ίσως για αυτόν η Μεγαλόπολη να έχει ήδη σβήσει από τον χάρτη!! Το έχει δείξει άλλωστε με την πολιτική του, το επιβεβαίωσε και χθες με την απαξίωση και τη περιφρονησή  του.

Στην περιοχή μας έχουμε και αγροτική παραγωγή.
Ακούσαμε χθες τον πρωθυπουργό να μιλά για τη νέα ΚΑΠ.

Είπε ότι στόχος της κυβέρνησης δεν είναι η ενίσχυση του εισοδήματος των αγροτών (επιδοτήσεις) αλλά να αναγάγουν οι αγρότες την ενασχόλησή τους και τα προϊόντα τους σε επενδύσεις.

Να επενδύσουν δηλαδή σε συνεταιρικά σχήματα με τη συμμετοχή ιδιωτών ως μέλη των συνεταιρισμών και με την οικονομική τους ευχέρεια που διαθέτουν να πάρουν τους συνεταιρισμούς υπό τον έλεγχό τους. 
Δεν είπε όμως ότι οι εξαγωγές έχουν μειωθεί με την πολιτική του ενώ έχουμε αύξηση των εισαγωγών.

Ούτε για τις εξευτελιστικες τιμές των αγροτικών προϊόντων υπάρχει σχέδιο από την κυβέρνηση.
Αλήθεια ποιος ήταν ο σκοπός της επίσκεψης του όταν δεν "άγγιξε"τα πιο σημαντικά ζητήματα για την περιοχή μας???

Μάλλον για λόγους επικοινωνίας και μόνο έγινε η επίσκεψή του και  για αυτό χρειάστηκε να δώσει η περιφέρεια 21.000 €  για την τηλεοπτική κάλυψη και τη διαφήμιση της επίσκεψής του.

ΟΜ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

εξευτελιστικές (βάλτε και κανένα τόνο εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ) τιμές των αγροτικών προϊόντων έχουμε εδώ και 20 χρόνια, όχι μόνο φέτος. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ; Οι αγρότες οι μικρομεσαίοι παράτησαν τα χωράφια τους να ρημάζουν, αφού όχι μόνο δεν έβγαζαν χρήματα αλλά έχαναν κιόλας. Μόνο οι μεγάλοι επιζήσανε με φτηνό εργατικό δυναμικό και με τις εξαγωγές. Τι έχετε να πείτε γι' αυτά; Μόνο λόγια ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.